Originally Posted by Fuat Soylu yeni bir hisse buldum. lidfa focabeyi rica etsem temel olarak bakar misin. webster üstad kalp gözünüz ne diyor bakar mısınız? tşk. üstad vakfn olayını biliyorsun. bilmeyen yoktur. bu adamlar garfa yi da vakfn gibi yukarı sürer mi ondan şüpheleniyorum.
Originally Posted by Webster İngiliz kizi sinsidir sessizce herkesten cok cikar hic farkedilmez Şöyle bir kürsü sipariş verdim, uygunmudur.
Originally Posted by Webster Kafam cok karisik apoletten geleni nereye soksam acaba diye Aklimda Teknosa Migros İsmen Smart Papil Var Acaba esit dagilimli sepetmi yapsam üstad escom Alesta'yi halka arz edecek. ordan yukarı sürebilirler ona da bi bak derim. illa da teknoloji diyorsan.
Originally Posted by myfinans Dolar mı Sterlin mi? İşte bütün mesele bu... Kraliçe 1.48 yapabilir. Ama şu an satta.
Originally Posted by Blueberry ben aldım sattım. yaklaşmam bile. teşekkürler üstad söz dinliyorum 🙏🏼
Originally Posted by Magician Kraliçe 1.48 yapabilir. Ama şu an satta. Bekliyelim o zaman biraz Ona da doğru dürüst faiz veren yok maalesef.
Originally Posted by myfinans Bekliyelim o zaman biraz Ona da doğru dürüst faiz veren yok maalesef. Kraliçede faiz aramamak lazım. Ticaret parası değil.
hdfgs, dogub, garfa, sekfk, deras, gedza, tsgyo bunlardan birini yukarı ciddi şekilde sürebilirler ama hangisi bilmiyorum. ytd
Forum Rules
Yer İmleri