Originally Posted by Blueberry üstad vakfn olayını biliyorsun. bilmeyen yoktur. bu adamlar garfa yi da vakfn gibi yukarı sürer mi ondan şüpheleniyorum. üstadım işte bizim de öyle bir şey yakalamamız lazım. aylardır aldıklarımız sürünüyor
Originally Posted by Fuat Soylu teşekkürler üstad söz dinliyorum 🙏🏼 yok üstad yatırım tavsiyesi değildir yinede.
Originally Posted by Fuat Soylu üstadım işte bizim de öyle bir şey yakalamamız lazım. aylardır aldıklarımız sürünüyor valla ben bi kaç hisse yazdım ama hangisi gider bilmiyorum. lot sayısı az olanlar daha avantajlı.
Originally Posted by Webster Odabasi itneye ne diyorsun Oynak beyim itnenin pez..ngi sensin işin doğrusu O yüzden onun hakkında diyecek bir şeyim yok Bence sen mi sattın da -5 yaptı böyle bir günde?
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim itnenin pez..ngi sensin işin doğrusu O yüzden onun hakkında diyecek bir şeyim yok Bence sen mi sattın da -5 yaptı böyle bir günde? Bugun degil ama yarin tavan olursa cikip tavani bozabilirim Onu da getirip senin koyluye sokup bir tavan yaptirayim diyorum
Originally Posted by Fuat Soylu yeni bir hisse buldum. lidfa focabeyi rica etsem temel olarak bakar misin. webster üstad kalp gözünüz ne diyor bakar mısınız? tşk. Yani pek bir yoruma da gerek yok gibi ortak Spek kağıdı mı bilmiyorum tabi de, temeli berbat.
Originally Posted by Fuat Soylu ne oldu üstad bütün ümitler 😢 sonunda koskoca webster’i de mi döküyor bu rüzgarlar.... Beni de dokuyorsa ya ucacak ya sicacak vakti geldi demektir
Originally Posted by Fuat Soylu yeni bir hisse buldum. lidfa focabeyi rica etsem temel olarak bakar misin. webster üstad kalp gözünüz ne diyor bakar mısınız? tşk. Bende gecen yaz aldim satarken alici cikmamisti
Forum Rules
Yer İmleri