Alıntı Originally Posted by UFUK ARIKAN Yazıyı Oku
bugün İzmir de pazara gittim ceviz büyüklüğünde salihli kirazın 1,5 kilosunu 10tl den
pembe domat kendi ellerimle seçtim 2 tl den 4 kilo tam söğüşlük ince kabuk ve de sağlam,

ve son olarak sayın Dudu siz enginar işinde hem geç kalmışınız hem de pahalı almışınız bu zamandaki enginarlar kartlamıştır , damarlı olur,
bizim burda o enginarı 50 kuruşa hemde ayıklamışlar göbek satıyorlar10 tanesi 5 lira valla,
biz yüzüne bakmıyoruz en pahalı zamanda 2,5 lira sakız cinsini yeriz bayrampaşa kalın ve damarlı olur, urla çeşmealtı enginarı ilk ağızda kalın saplı babaçko olacak ve onu yapraklarını kartlarını ayıklayıp yapraklı olarak
tüketeceksiniz, gözünü sevdiğim İzmir başka yahu
Benim aldigim enginar da Bayrampasa, ayiklanmis suyun icinde beserli paketlerde tanesi 2.5 TL.
Izmir tabii ki farkli bir yer.
90 tane aldim 225 TL verdim.
Her hafta 5 tane cikarip bezelye ile pisirttirip yiyorum.
Karaciger icin cok faydali, tavsiye ederim.
Syg,