Sayfa 510/1000 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

  1. Dalgalanmalar ekonominin gerçekleriyle örtüşmüyormuş.Hangisiyle cari açık vermemizle mi, dış borcumuzla mı, rezervlerin erimesiyle mi, enflasyonun çıldırmış olduğu ve TL’nin değer kaybından kaçan vatandaşla mı, hangi gerçekle örtüşmüyor bu kur dalgalanması.

  2. 1- Ünlü yatırımcı Mark Mobius, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkanlığında yaşanan değişiklik sonrası Türk Lirası'nda görülen tepkinin aşırı olduğunu, gelecekte para biriminin istikrarlı olacağını belirtti.

    2-Aynı anda, "Kur zayıflıklarından fayda sağlayabilecek şirketlerin hisselerini seçmeye çalışıyoruz. Örneğin Türkiye'de ihracat yapan bir yazılım şirketinde yatırımımız var" demiş.

    Son harekette terste yakalanmış olmalı....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

  3. #4075
    Perşembe günü ise gecelik TL swap faizlerinde yeniden yukarı yönlü bir hareket görüldü. Yurtdışında gecelik TL swap faizlerinde son yükselişin ardından yüzde 200 seviyelerinin üzeri kaydedildi.
    CRASH Tüm hızıyla otobanda.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

  4. Bu hafta sonu ne olacak acaba.. Dolar yine kıpraşmaya başladı

  5. #4077

    Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

    Borsaya zopa geliyor. (1.415 an itibariyle)

    Şey zaten dayak arsızı olmuş.

    Şey : 7,98

    Meydan dayağı klubü

  6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Borsaya zopa geliyor. (1.415 an itibariyle)

    Şey zaten dayak arsızı olmuş.

    Şey : 7,98

    Meydan dayağı klubü
    Sürekli sizin dayak klubü aktif oluyordu. Topladım bizim ekibi , çıkardık otomatik jopları .. önümüze geleni joplayacağız.

  7. güzel robot yazmışsınız 7.99 yala yala dur.

    robot su mu yakıyor arkadaşlar bilen var mı?

  8. Faizden kazanacağını düşünen mevduatçı arkadaşlar için son 5 gün. Stopaj indirimi biteceğinden bankalara hücum ettiler. Bankalar da bu durumu festivale çevirerek dün verdikleri 20 yi 19 a 19,5 u 18,5 a çektiler. Pazartesi 18 üstü oran kalmaz gibi.

Sayfa 510/1000 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •