*merkez bankası altın cinsinden rezerv varlıkları 19 mart itibarıyla 39,26 milyar dolar(önceki 38,95mlr)
(25/03/2021 - 14:31:34)
*merkez bankası altın cinsinden rezerv varlıkları 19 mart itibarıyla 39,26 milyar dolar(önceki 38,95mlr)
(25/03/2021 - 14:31:34)
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
tam 1 saattir OYAKC deyim. Meri ile YKB robotu aktiften alıp birbirlerine pasife vuruyorlar. kafayı yediler. Kademeyi de düşüremiyorlar Birazdan yukarı doğru çizerler. Satışta malı olan varsa silsin. Alacak olan da 1 lot 1 lot alsın. Eğer KY girer ve satmazsa tavana bile gider. Hiç satan yok. Herkes alıyor. Kademe analizinde neredeyse 2 katı alış var. 7.25 te. Hiç akıllanmayacak bunlar hiç. TL bulamayınca varlık satalım onu alttan alalım derdindeler. Seferoğulları gibi yukarı sürecek
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Allah daha fazlasını da nâsip etsin inşaAllah... Şükür ve tevâzu birlikte ne güzel yakışıyorlar...
Miktarı sınırlamakla en iyisini yapıyorsun. Ben evde boş boş oturunca başka yapacak iş de bulamadığım için elime geçeni borsaya eklerim...
İyi mi ediyorum kötü mü? dersen; yeri geliyor kendimi kilitliyorum. O nedenle iyi etmiyorum...
Benimki:
- İmamın verdiği vâzı dinle, gittiği yoldan gitme...!
hesabı oluyor biraz da...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri