Çok basit arkadaşım ben buraya para yatırmışim neye bakarak grafiklerime bakarak burayada atmışım grafikleri emek harcamışim uydurma atmasyon birşeyde yapmamisim
Cuma günü ülkede bir şey olmuş 400 milyon lot garanti satılmış tabanlarlardan 100 lerce milyon lot satılmış tabiki önceki grafikler çöp olmuş ama SİZİN gibiler öngorulerimiz çıktığında sessiz çıkmadığinda hemen harekete geçerler
mühim değil alışkiniz
İlk evvela ben sizin arkadaşınız değilim. Bu foruma yazanların hemen hemen hepsi ya para yatırmıştır yada yatırmak için kendince fırsat kolluyordur.Sadece para yatıran siz değilsiniz. Bende 6 yıldır bu hissedeyim para yatırmış bir yatırımcı olarak bekliyorum. Ancak siz ikinci defa sizin gibiler ifadesşnş kullanarak ayrıştırıcı ve üstten bakan hor gören bir uslup ile yazmaya devam ediyorsunuz. Sizin bir grafik çizerek verdiğiniz emeğiniz kadar bizimde bu hisse ile ilgili çabalarımız emeklerimiz olmuştur. Bilenler bilir de bir iki grafik atıp kritik edilince siz karşınızdakileri emek düşmanı olarak mı yaftalıyorsunuz. Ayrıca "sizin gibiler " ifadesinin izahını yapmadan ikinci kere hakkımda kullandınız. İzahını yapamayacağınız ifadeleri kullanmayın o zaman.
Garip foruma ne olmuş böyle
???????
Değerlendikçe düşen şirket Nası beceriyorlar Nası yapıyorlar hayret
sn mcclark genel kurula katılacakmısınız...bir beklentiniz varmı...ben izmir,deyim biliyorsun..katılamıyorum...herhangi bir organizasyon varmı..sn volna devam ediyormu...iyi günler...
Yer İmleri