Başkan , bugüne kadar formüllü oluyordu ama millet formülü çözdü. Artık , yabancı da kapalı mekanlarda toplantının tehlikeli olduğuna ( pandemi var ) karar vermiş. Zaten ülkeler arası kapanma da başlarsa herkes önce can diyecektir. Ben şahsen mevcut x 0,5 bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben artık dolar kaç olur,altın kaç olur düşer mi çıkar mı o konulara kafa yormuyorum.Orda yol haritası belli,bu hafta garantide olanlar ve dolarda olanlar konuyu bitirdi ne olacağı belli.Benim asıl aklıma takılan konu başka.Benim hemen hemen bütün param bankalarda.Reis geçen gün manifesto diye yastıkaltı altınınızı dolarınızı bankaya getirin dedi.En büyük ters manyelim yol göstericim olan reis bunu dediği an benim tamamen sistem dışına paramı çıkarmam gerekir çünkü malum bizde iktidar bir konuda sıkıntı yok derse aman hemen uyanın ki o konuda sıkıntı vardır.Sisteme sokun dendiyse acilen sistemden kaçmak lazım da bu güvenlik işi kafamı çok karıştırıyor.Sistem dışına çıkmak için beklediğim üç alarm noktası vardı,biri oldu,reis çağrı yaptı,kaldı iki sinyal,onları da bekleyelim bakalım.Ama içim huzursuz onu diyim arkadaşlar.
ABD Başkanı Biden 22-23 Nisan'daki iklim zirvesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da davet etti.
Parası çok olanın,Derdi de çok olurmuş..!!..
Çok şükür ki ben fakirim..;-))
Yastık altındaki nakitin riski;
Bankalarda buharlaşmış hesaptan %99
Daha az.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri