Sayfa 540/1000 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    8.1340 vurdu çekti.
    Daha ne vuruşlar ne çekmeler olur , herkes kendini kollamalı.

2.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Herkes kim gelir, kim olura takılmış durumda ama piyasa kimin geleceğinden çok kimin gitmesi gerektiğine odaklanıyor. O gitmeden de kalıcı bir iyileşme olmayacak kanımca.

Ytd...

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Doğru söze diyecek bir kalamaz. Ancak , bu bekleyiş nafile olduğuna göre banki- jampıng oynamaya devam.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Formul yok isim bakıyoruz
    Başkan , bugüne kadar formüllü oluyordu ama millet formülü çözdü. Artık , yabancı da kapalı mekanlarda toplantının tehlikeli olduğuna ( pandemi var ) karar vermiş. Zaten ülkeler arası kapanma da başlarsa herkes önce can diyecektir. Ben şahsen mevcut x 0,5 bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Ben artık dolar kaç olur,altın kaç olur düşer mi çıkar mı o konulara kafa yormuyorum.Orda yol haritası belli,bu hafta garantide olanlar ve dolarda olanlar konuyu bitirdi ne olacağı belli.Benim asıl aklıma takılan konu başka.Benim hemen hemen bütün param bankalarda.Reis geçen gün manifesto diye yastıkaltı altınınızı dolarınızı bankaya getirin dedi.En büyük ters manyelim yol göstericim olan reis bunu dediği an benim tamamen sistem dışına paramı çıkarmam gerekir çünkü malum bizde iktidar bir konuda sıkıntı yok derse aman hemen uyanın ki o konuda sıkıntı vardır.Sisteme sokun dendiyse acilen sistemden kaçmak lazım da bu güvenlik işi kafamı çok karıştırıyor.Sistem dışına çıkmak için beklediğim üç alarm noktası vardı,biri oldu,reis çağrı yaptı,kaldı iki sinyal,onları da bekleyelim bakalım.Ama içim huzursuz onu diyim arkadaşlar.

ABD Başkanı Biden 22-23 Nisan'daki iklim zirvesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da davet etti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Parası çok olanın,Derdi de çok olurmuş..!!..
    Çok şükür ki ben fakirim..;-))

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    8.1340 vurdu çekti.
    8.3169 a dikkat et vurursa bi daha çekmez
    bir halt olacağı yok.

Yastık altındaki nakitin riski;
    Bankalarda buharlaşmış hesaptan %99
    Daha az.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 540/1000 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •