-

Originally Posted by
Webster
Degilmis
Twit
Soylu'nun paylaşımının trafikte yaya önceliğini sağlamak için başlatılacak yeni bir kampanyaya ilişkin olduğu öğrenildi
Haber olmus
Az daha ne var ne yoksa satacaktık, yapmayın böyle şeyler, ödümüz koptu.
-

Originally Posted by
Blueberry
LUKSK üretimi durdurmuş.
Ustadim planli durdurma
Bakim onarim icin her fabrika yilin belli zamaninda uretimi durdurur. Bu bilancoyla issizlikten durdurmalari imkamsiz
-
Blueberry ustadim not aliniz
Luksk 15 nisandan sonra 100 ustudur
Ytd
-
-

Originally Posted by
myfinans
Dolar 7,98 oldu
Ha tum hafta geli salaleci olak dedim sesiniz cikmadi
Dusmeye basladi sesiniz cikiyor ustadim
-

Originally Posted by
myfinans
Dolar 7,98 oldu
Şeyhim günaha girmeyeyim diye şu doları çok şımarttın. daha 5,80 çok yol var. çok bekledik bunun keyfini. neresine vurulacaksa göster orasına vurayım. şeyhim niye uğraşıyoruz ki. kafasına sıkalım. o da kurtulsun. bugün kandil belki cennete gider. furalım mı
-

Originally Posted by
Webster
Ha tum hafta geli salaleci olak dedim sesiniz cikmadi
Dusmeye basladi sesiniz cikiyor ustadim

Originally Posted by
regal1
Şeyhim günaha girmeyeyim diye şu doları çok şımarttın. daha 5,80 çok yol var. çok bekledik bunun keyfini. neresine vurulacaksa göster orasına vurayım. şeyhim niye uğraşıyoruz ki. kafasına sıkalım. o da kurtulsun. bugün kandil belki cennete gider. furalım mı
Şu son olaylar olmasa bugün 7,98 değil 6,90'ı konuşuyor olacaktık.Bist'te 1600'dü şu anda.
Sn regal ateş serbest...
-
Finansal teknoloji şirketi Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri AŞâ€™nin şirket paylarının halka arzı için yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri