Sayfa 44/1002 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. piyasa beklentim:

kambiyo rejim değişikliği vs vs şapkadan tavşan çıkmaz ise(naci beyin görevden alınması gibi) bu hükümet başımızdan gidinceye kadar usdtry engin denizlere yavaş yavaş açılacak...bazen çok hızlıda olabilir tabiii...XU100 ise bir süre düştükten sonra usdtry paralel ve belki bazen ondan daha çok korele artacağını düşünüyorum....hükümetinde bu tarafa destek olacağını ve xu100 ü canlı tutacağını düşünüyorum....belki arasıra abd den de iyi haberler gelir dermişim... 1,36 cent dip..usdtry nin hızlıca artacağını düşündüğüm için tl bazlı çok fazla daha aşağılar olmaz umudundayım...neyse...

not:malda yakalanan yatırımcı beklentisidir...çok ciddiye almayınız...yatırım tavsiyesi de değildir...

2. memleket de adam gibi yönetilen yabancı hisse yoğun fon yok...ya da ben bulamadım...

TDG , abd 10 yıllıklar yukarı beklentisinden dolayı tüm tahvillerde yükseliş beklentisi ile olumsuz...

usdtry hedge edebileceğimiz fon bulamadım kendi adıma...(vioba da tekrar girmeyi hiç istemedim..)

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    memleket de adam gibi yönetilen yabancı hisse yoğun fon yok...ya da ben bulamadım...

TDG , abd 10 yıllıklar yukarı beklentisinden dolayı tüm tahvillerde yükseliş beklentisi ile olumsuz...

usdtry hedge edebileceğimiz fon bulamadım kendi adıma...(vioba da tekrar girmeyi hiç istemedim..)
    Üstadım TLE ile çalıştım. TDG ve ARE fonlarına göre daha iyi getiri sağladı. Geçen hafta fonu satışını verdim yarın para hesabıma geçecek. Dolarda geri çekilme olursa bu fona tekrar yatırım yapmayı düşünüyorum. Toplamda 3 defa çalıştım. Türkiye eurobond fonlarında ise dbh ake ve ybe ile çalıştım. Açıkçası kısa vadeli eurobondlar daha iyi getiri sağlamaktadır. dediğim ülkemiz için geçerlidir. Bu nedenle IPV ve FPE daha mantıklı görünüyor. Eğer yerli eurobond fonu alacak olsam IPV alırdım.Tamamen kendi görüşümdür yatırım tavsiyesi değildir. Daha iyi bilen üstadlarımız olacaktır. Fakat bu fonlarda doların hareketi daha önemlidir. Ben üç aydır tersteydim bu nedenle çıktım.

4.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstadım TLE ile çalıştım. TDG ve ARE fonlarına göre daha iyi getiri sağladı. Geçen hafta fonu satışını verdim yarın para hesabıma geçecek. Dolarda geri çekilme olursa bu fona tekrar yatırım yapmayı düşünüyorum. Toplamda 3 defa çalıştım. Türkiye eurobond fonlarında ise dbh ake ve ybe ile çalıştım. Açıkçası kısa vadeli eurobondlar daha iyi getiri sağlamaktadır. dediğim ülkemiz için geçerlidir. Bu nedenle IPV ve FPE daha mantıklı görünüyor. Eğer yerli eurobond fonu alacak olsam IPV alırdım.Tamamen kendi görüşümdür yatırım tavsiyesi değildir. Daha iyi bilen üstadlarımız olacaktır. Fakat bu fonlarda doların hareketi daha önemlidir. Ben üç aydır tersteydim bu nedenle çıktım.
    IPV kıssa vadeli veba.
    Ondan dolaresi daha iyi track ediyor.
    TDG yurt dışı sakinken alınır.
    Dolar ucuzken almak lazım bu fon fini fonları...
    Bereketlidir.

Önümüzdeki aylarda 200 bp indirim olursa ppfler 18 mart oncesine mi doner (max.18.)

6.  Alıntı Originally Posted by Magician Yazıyı Oku
    IPV kıssa vadeli veba.
    Ondan dolaresi daha iyi track ediyor.
    TDG yurt dışı sakinken alınır.
    Dolar ucuzken almak lazım bu fon fini fonları...
    Bereketlidir.
    Üstadım kısa vadeli bizim ülke için geçerli. Teşekkür ederim ☺️

odeabank tan ppz alınabiliyormu? azimut portföy u goremedim mobilde ?

8. Gpa 0,51 fpe 0,29 dbh 0.06 ake 0.30 eurobondculata gelsin 34728 liraya nette 85 lira en yüksek faiz 18,75 den 3 günlük dursaydı 50 lira net getirisi vardı..

Sayfa 44/1002 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •