Sayfa 519/602 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Haftalık hisse paylaşım topiginde. Bu hafta hangi hisseler iyi olabilir . Kanal istanbul ve süveyş kanalı haberleri hangi hisselere yarar , vkgyo , Ozgyo, ISGYO, Ihlgm, süveyş kanalı ise Gsdde ve Gsdho ya yararmı. Birde halka arz olayı şekerbank,a yararmı,

2.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Haberden sonra Alka'ya bakmıştım ama öğrendiğim kadarıyla matbaa kağıdı dışında havlu kağıt ve tuvalet kağıdı üretimi yoktu.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Evet alka daha çok fotokopi kağıtları üreten bir firma, bu konuda borsada faaliyet gösteren selpak üreticisi Eczacıbaşı ve yaşar holding iştiraki Viking kağıt örnek olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Haftalık hisse paylaşım topiginde. Bu hafta hangi hisseler iyi olabilir . Kanal istanbul ve süveyş kanalı haberleri hangi hisselere yarar , vkgyo , Ozgyo, ISGYO, Ihlgm, süveyş kanalı ise Gsdde ve Gsdho ya yararmı. Birde halka arz olayı şekerbank,a yararmı,
    Şekerbank'ın harika giden bir grafiği vardı. Son düşüşle birlikte üçgeni aşağıya doğru kırarak geçen sene ağustos ayı seviyelerine kadar geriledi.. Bankalar içerisinde temeli en iyi kağıt olmamasına rağmen içlerinde grafiği en hazır olan şekerbank. Bankacılık faaliyetleri dışında bir habere gebeymiş gibi duruşu var...Gene bankalar içerisinde tamamen grafiklere bakarak gördüğüm, en çok primlenecek banka.. Ama dediğim gibi tamamen grafiklere bakarak konuşuyorum ben.

VKGYO ise hep ani hareketlenen bir kağıt. Son düşüşle birlikte geçen sene 2. ayda gördüğü seviyeleri destek yaptı... Bu desteğin altına düşeceğine çok ihtimal vermiyorum. Yeteri kadar dinlenmiş gözüküyor aylık grafikte.. Umutlu olduğum kağıtlardan birisi.

4.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Şekerbank'ın harika giden bir grafiği vardı. Son düşüşle birlikte üçgeni aşağıya doğru kırarak geçen sene ağustos ayı seviyelerine kadar geriledi.. Bankalar içerisinde temeli en iyi kağıt olmamasına rağmen içlerinde grafiği en hazır olan şekerbank. Bankacılık faaliyetleri dışında bir habere gebeymiş gibi duruşu var...Gene bankalar içerisinde tamamen grafiklere bakarak gördüğüm, en çok primlenecek banka.. Ama dediğim gibi tamamen grafiklere bakarak konuşuyorum ben.

VKGYO ise hep ani hareketlenen bir kağıt. Son düşüşle birlikte geçen sene 2. ayda gördüğü seviyeleri destek yaptı... Bu desteğin altına düşeceğine çok ihtimal vermiyorum. Yeteri kadar dinlenmiş gözüküyor aylık grafikte.. Umutlu olduğum kağıtlardan birisi.
    Aynen . Bence de şeker bankta farklı gelişmeler olacak gibi . Fiyat zaten bir sigara paketi fiyatına onbir adet lot şekerbank alıyorsunuz. Vakıf gyo ise çok bekletti inşallah sonu iyi biter ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,825
    gyo sektöründe -hisse bazlı- hareketlilikler yaşansa bile mevcut bulunan yüksek kredi faizi ortamının satışlara herhangi bir katkısının olmayacağını tam tersine satışların gerilemesine devam etmesine yol açabileceğini düşünüyorum. Ancak hisse özelinde gelişebilecek haberler bazı gyo ları ayrıştırabilir.

6. iyi geceler cümleten

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler cümleten
    İyi geceler, hoşgeldiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler cümleten
    Celik hocam iyi geceler . Bugün kabine açıklanacak gibi sizde yazmayınca [emoji4]

Sayfa 519/602 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •