Sayfa 476/1009 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    TL ye ihtiyacıolan benim gibiler biraz çözüldü..bence dedikleri kadar çözülen olmadı..Kamunun aldığı kredilerden baskı kurmaya çalışıyorlar....
    Bugün 8,20 yi görenler yandım demiştir. Kur daha da yükselirse satanlar alım için fiyat kollayacaklardır. YTD..

Conversation

Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    Erdoğan: Vatandaşlarımıza evlerinde tuttukları altınları ve dövizleri ekonomiye kazandırmaları çağrısında bulunmak istiyorum, bundan rahatsız onlarlar var, ama "win-win" durumuyla bundan kazanç sağlanmasını istiyorum
    Translate Tweet
    7:57 PM · Mar 29, 2021·Twitter Web App
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Akbank 700k 18.50 odea 350k yüzde 20 366 gün bağlandı 2018 den kalma hammallık yaptığım yeşil soğanlarım da var bakalım yaptık bir şey
    Hayırlısı olsun. Yani sağlamcıyım diyorsun. Akbank dan vade bitiminde mümkün değil iyi oran almazsın.

4.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Maşallah bahri, yaş genç diye biliyorum, güzel birikim.
    Benden kesin küçüktür. Ama altı onluk vardır tahminim. Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sahte gelinler moda şu aralar aman düşman başına birde abim sayesinde servet avcısının ne anlama geldiğini uygulamalı olarak gördüm yakayı kurtarana kadar neler çekti
    Ama bekarlık da bir yere kadar olmalı. Bunun acısını ilerki yaşlarda çeker ve hata yaptığını geç te olsa anlarsın. Onun için helal süt emmiş birisini bulup evlenmeni tavsiye ederim. Yaşlılıkta yalnızlık çoık bir zanaat.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    yabancı takas oranı % 45 altına geriledi.
    asıl düşündüren veri bu benim için..
    Bir arkadaşım var. Zaman zaman rast geldiğimizde sohbet ederiz. O da borsacıdır. Ama aldığı iki üç senedi geçmez. Sakindir. Borsa çıkmış düşmüş umursamax. Çünkü aldığı hisseye inanır. Aşağı yukarı on yıldan beridir Ege endüstri biriktiriyor. Dün karşılaştık. Konu döndü dolaştı borsaya geldi. Ege endüstri nasıl gidiyor dedim. Gayet memnundu. Yaklaşık on bin adete yakın hissesi var. Yani 20 milyona yakın servet olmuş. Maaşla çalışan bir insandan bahsesiyorum. Bu işin sırrı doğru seçim ve sabır.

7.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Eğer önlem alınmazsa doların gideceği yer 8.82. bu seviyeyi görüp üzerinde kalırsa bırakın faiz indirmeyi, faiz artışını konuşuruz. 8.82 ve üzerinde hükümet önlem alınacaktır. Bu gerçekleşmeden borsada yüklü pozisyona girmeyin.
    Doların yükselmesine izin verilirse, enflasyon artar. Hayat daha da pahalaşır. İthalat azalır. İhracat artar ülkeye döviz girer. İyi mi olur yoksa kötü mü?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım var. Zaman zaman rast geldiğimizde sohbet ederiz. O da borsacıdır. Ama aldığı iki üç senedi geçmez. Sakindir. Borsa çıkmış düşmüş umursamax. Çünkü aldığı hisseye inanır. Aşağı yukarı on yıldan beridir Ege endüstri biriktiriyor. Dün karşılaştık. Konu döndü dolaştı borsaya geldi. Ege endüstri nasıl gidiyor dedim. Gayet memnundu. Yaklaşık on bin adete yakın hissesi var. Yani 20 milyona yakın servet olmuş. Maaşla çalışan bir insandan bahsesiyorum. Bu işin sırrı doğru seçim ve sabır.
    ++++++++

Dogru secim + sabir..

Bu kadar..

Hem cok basit hem de bazilari icin cok zor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 476/1009 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •