Sayfa 479/1009 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    . dolarcılar ciyakladılar dolarlarımızı yağmalıyorlar diye özellikle çok yüklü dolar tutan dolar milyarderleri dolara endeksli geliri olan 5li çete üyeleri
    enflasyonun artışından kar üstüne kar yapan çakallar tekeller çok bu ülkede. karteller cirit atıyor.
    para güçtür boruyu öttürür bu doları atarlar bayağı ileri faizde artar. filler tepişiyor hırslılar salyalar bol
    siyasetçide bunların soytarısıdır bunlarda londralı azgın tefecilerin uşağıdır
    Aynen hepsi Rothschild in uşaklarıdır.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Yani karar vermek çok zor. Stopaj artmayacak diye dün 181 günlük yaptık, “bu şartlarda optimum karar oldu†derken daha aynı günün gecesi pişman ettirmeye başlıyor. Dolar çıkıyor uzaya yine. Bu kadar sürpriz, öngörülemezlik, çalkantı olmamalı bir ülkede. Kendimi de suçlamıyorum, çünkü geleceği görebilme yetimiz yok, ama ülkenin de keyfi kararlar ile hertarafı oynayınca olmuyor işte.

3. Sen dersin ki faiz her kötülüğün anasıdır.
    Rasyonellikten uzak,
    dini bir hayal dünyasındasındır.

makam verdiklerinde,
    piyasa sana faiz artırtırsa,
    tükürdüğünü yutarsan,
    sana riyakardan başka bir şey denmez...

stopaj indirimini süresini uzatma hele sen.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Yani karar vermek çok zor. Stopaj artmayacak diye dün 181 günlük yaptık, “bu şartlarda optimum karar oldu†derken daha aynı günün gecesi pişman ettirmeye başlıyor. Dolar çıkıyor uzaya yine. Bu kadar sürpriz, öngörülemezlik, çalkantı olmamalı bir ülkede. Kendimi de suçlamıyorum, çünkü geleceği görebilme yetimiz yok, ama ülkenin de keyfi kararlar ile hertarafı oynayınca olmuyor işte.
    biz şu an doğru karar aldık stopaj fırsatını kaçırmadık eğer 1 gün içinde uzatılma kararı alınırsa bozarız zor bir şey değil

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Mustafa Duman
    Board Member, General Manager at Morgan Stanley Menkul Değerler
    Morgan StanleyCity University Business School, London

Executive Director at Morgan Stanley
    Crashcı ustadım I. Murat zaten faiz arttırma düşürmeme taraftarıydı görevden alındı, Morgan'ın irtibat bürosu sadece buradaki faiz olmazsa onlarda yatırım getirmez sanırım çok bir şey beklemiyorum.

6. Arkadaşlar bono içinde stopaj kesintisi artıyor mu bugünden sonra.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,668
    TL bir iluzyondur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Nzor bono dan farklı farklı değerlerde 4 tane alım yaptım hepsini de 31 ağustos a verdi daha uzun vade de bono alabilen var mı? stopaj uzarsa bozarım zaten.

YTD.

Sayfa 479/1009 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •