Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Viop XXXII

GARAN_ kritik destek 6.60 dururken hemence 30... 40 falan beklemek biraz hayalcilik olur..

siz 6.60 kollayın. hadi bir kademede avans verelim 59... orasıda çatırdarsa tutunacak yeni dip ararız. hemde pandemide tutunduğu dibin altında... görünen en son manzara bu...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    alında gorun garan soylemekle olmaz hamama bi girin bakalım su sıcakmı sogukmu bi bakın
    Yarın vade sonu diye aşağıdan kapatmak isterlerse, alacağım tabikii. Yarın sağlam eksi beklentim olsa da, garanın günü buranın altında kapatmayacağını düşünüyorum...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

garan vadelisinde poz kaldiki kalanlarda dis kovugunu doldurmaz hepsi batti bakmiyirsun herhalde vadeli pastalara..garan yukseltecekse niye yarin dusuge cekip gelecek ay icin alim firsati versin para dagitsin vadelide..
    uzak durmak mantiklisi ne zaman garan 730 ustu atar alinir gerisi dusmeye musait

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    %4.76 dan FROTO al en azından %1-2 çıkar..

diğerleri battı balık yan gider..
    %+9 gördü ya,bu şişik kağıt..enteresan işler...

5.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    garan vadelisinde poz kaldiki kalanlarda dis kovugunu doldurmaz hepsi batti bakmiyirsun herhalde vadeli pastalara..garan yukseltecekse niye yarin dusuge cekip gelecek ay icin alim firsati versin para dagitsin vadelide..
    uzak durmak mantiklisi ne zaman garan 730 ustu atar alinir gerisi dusmeye musait
    Bakalım bakalım, yarın ola hayrola...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

6.  Alıntı Originally Posted by slx Yazıyı Oku
    Gözüm yaşardı... 73-74-75-76 neredeyse tektus kalktı... hayır 2018 de bu fiyatlardan evi satalım garan alalım dedim eşime..kabul etmedi...aradan 1 yıl geçmeden 12 olunca dedim ki bak neler oldu? 2018 Ağustos 5.60-6.00 arası idi
    Zaten sorun orada sorsan hi dert sormasan bi dert. Kafana göre takılmıyorum. Benim de başıma gelmişti buna benzer olay hanım zorla sattırdı. Batırdın parayı diye eve peşinat yaptık 1 ay beklese ev bedavaya gelecekti. Bu işler böyle..

Yarın pay vadelilerde ve varantlarda vade sonu olduğu için yeşil de olabilir piyasa (tabi kırmızıda). Ama bu kadar mal sattıktan sonra dönüp piyasayı almaz kimse... Şimdi o kadar malı satanlar 1 i 5 yapıp kriz çıkartmak için her fırsatı deneyecekelerdir... Doları 10+++ bir fiyata çekip öyle gireceklerdir piyasalarla anca...

Hüseyin Aydın hazinenin başına geçiyormuş... Burunları sürttü demek...

Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •