Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim. Sıhhatiniz nasıl bugün efenim? Günaydın ortağım Hayırlı işler , bol kazançlar, sağlık ve sıhhat dileklerimle 🙏🏼
Oynak Beyim hiç sesin çıkmıyor yoksa ne var ne yok İşmen’e girmeye mi karar verdin? İşmen’im bütün temettü veriyor, bak seni uyarıyorum vakit varken gel İşmen’e kendine de Fuat ortağıma da yazık etme...
Originally Posted by Fuat Soylu Oynak Beyim hiç sesin çıkmıyor yoksa ne var ne yok İşmen’e girmeye mi karar verdin? İşmen’im bütün temettü veriyor, bak seni uyarıyorum vakit varken gel İşmen’e kendine de Fuat ortağıma da yazık etme... opps yanlış hesaptan giriş yaptık. foçabeyi ortağımla aynı kişi olduğum ortaya çıktı 🤦🏻♂🤦🏻♂☹☹☹
Originally Posted by Webster Blue ustadim link basladi Simdi sanirim armada da 😀 Bunu yazdigimda Link 5 Armada 0.12 idi Simdi armada tavab
Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim. Sıhhatiniz nasıl bugün efenim? Saol cigerim seni gordum daha iyi oldum
Originally Posted by Fuat Soylu Binance bitcoin piyasasi işte üstad Bitcoin almamızı sağlayan bir aracı kurum. Güvenilir bir yer 4 senedir hesabim var... Hanim izin vermiyeah
Originally Posted by Fuat Soylu opps yanlış hesaptan giriş yaptık. foçabeyi ortağımla aynı kişi olduğum ortaya çıktı 🤦🏻♂🤦🏻♂☹☹☹ Fuatim 😀😀😀😀😀😀😀
Garanmi akbnk mi regal ustadim Ben b diyorum
Forum Rules
Yer İmleri