Sayfa 72/1002 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Uygulama nasil olacak merak ediyorum. Muhtemelen bir sürü sıkıntı çıkaracaklar. İtiraz dilekçeleri havada uçuşacak.
    Bankalar buna zor intibak eder.
    Satış yaptığınızda doğal olarak ilk almış olduğunuz payı satacak, böylece al sat yaptıkça stopajsız paylarımızı bitireceğiz.

O yüzden bu gün itibarıyle elinizde stopajsız kaç payınız olduğunu not edin.
    Her sattığınız pay adedini de yazın.

Stopajsız paylarınızın sonuncusunu da satana kadar stopaj kesilmemesi lazım.
    Daha erkenden keserlerse itiraz edeceğiz.

Elde delil olması için hesap özeti falan mı çıkartsak acaba?

2. yurtdışı sadece cuma günü mü tatil?

New York Stock Exchange(ABD),
    NASD**(ABD),
    London Stock Exchange (İngiltere)

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    yurtdışı sadece cuma günü mü tatil?
    2 nisan abd ve londra
    5 nisan londra

4. 6.4.Satım Bedellerinin Ödenme Esasları
    Katılma payı bedelleri; iade talimatının New York Stock Exchange(ABD), NASD**
    (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’a kadar
    verilmesi halinde, talimatın verilmesini takip eden üçüncü işlem gününde, yatırımcıların iade
    talimatının, New York Stock Exchange (ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange
    (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’dan sonra verilmesi halinde ise, talimatın
    verilmesini takip eden dördüncü işlem gününde yatırımcılara ödenir.
    Katılma payı satım talimatının verildiği gün ile emrin gerçekleştirileceği gün arasında, New
    York Stock Exchange (ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının
    tatil olması durumunda, katılma payı bedellerinin ödeneceği valör, tatil gün sayısı kadar artar.
    Ödeme günü Türkiye’de resmi tatil olması halinde, katılma payı bedelleri tatil gününü takip eden ilk
    işgünü yatırımcılara ödenir.

bu kopyaladığım AOY nin izahnamesinden....

30.03.2021 de saat 12:43 de satış emri verdim....t+3 olmasına rağmen paramı neden 06.04.2021 de verecek ziraat yatırım..?

05.04.2021 olması gerekmez mi? ben mi yanlış hesaplıyorum?

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    6.4.Satım Bedellerinin Ödenme Esasları
    Katılma payı bedelleri; iade talimatının New York Stock Exchange(ABD), NASD**
    (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’a kadar
    verilmesi halinde, talimatın verilmesini takip eden üçüncü işlem gününde, yatırımcıların iade
    talimatının, New York Stock Exchange (ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange
    (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’dan sonra verilmesi halinde ise, talimatın
    verilmesini takip eden dördüncü işlem gününde yatırımcılara ödenir.
    Katılma payı satım talimatının verildiği gün ile emrin gerçekleştirileceği gün arasında, New
    York Stock Exchange (ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının
    tatil olması durumunda, katılma payı bedellerinin ödeneceği valör, tatil gün sayısı kadar artar.
    Ödeme günü Türkiye’de resmi tatil olması halinde, katılma payı bedelleri tatil gününü takip eden ilk
    işgünü yatırımcılara ödenir.

bu kopyaladığım AOY nin izahnamesinden....

30.03.2021 de saat 12:43 de satış emri verdim....t+3 olmasına rağmen paramı neden 06.04.2021 de verecek ziraat yatırım..?

05.04.2021 olması gerekmez mi? ben mi yanlış hesaplıyorum?
    2 ve 5 tatil
    T3 6'da oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    2 ve 5 tatil
    T3 6'da oluyor.
    5 nisan londra tatilmiş...allahım ya...

sorun çözüldü...teşekkürler myfinans...

7. aslında aracı kurumlar ya da tefas satım yapılınca paranın hesaba ne zaman geçeceğini ( t+1.t+2,t+3 haricinde ) bu tip bayram seyran günlerini de kapsayan bir programla ONAY butonunda belirtseler çok iyi olacak diyeceğim de daha oraları yapıncaya kadar daha çok yolumuz var....

8. 23 mart salı günü, tkf alım emri verdim...o gün çok işlemim oldu,çok yoğundum...ertesi gün bakınca tkf yerine portföyde TYH(TEB PORTPÖY HİSSE YOĞUN)olduğunu gördüm...hesabı filan kontrol ettim...acaba altalta mı yazılı,hani tıklarken oldu filan diye,alakasız yerlerde her ikiside...hesapta yokken tyh sahibi oldum...zarar etmedim ama nasıl oldu bilemedim?

bu tarz işlemi olan oldu mu?

Sayfa 72/1002 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •