Sayfa 541/602 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    ben de siz gibi düşünüyorum.. Demek istediklerinizi çok iyi anladım. Ben ülkemizin sanayisine yatırım yapmayı uygun görüyorum aslında. Yıllardır da bu mantıkla hep hisse aldım. Ama spekülatör ler ve patronların vicdanlarına kalmak, onların oyunlarında sadece izleyici olabilmek bazen yoruyor..
    Bi on tane falan hisse var ki bu fiyatlarda olmaları mantık dışı. Hepsinin spek i aynı karakterde. Sanki çok üstün kişilermiş te bizi sabır testine tabi tutuyorlar. Yok elimizdekini almak , hisseleri toplamak adına türlü türlü oyunlar.. Bi yerden sonra insan yoruluyor. Faiz e de karşı olduğum için faize yatırmıyorum, bizi bölmek isteyen ülkelerin para birimlerine de yatırmıyorum. Kendi ülkeme sanayisine yatırım yapıyorum, burada da spekler kazanıyor ky istisnalar hariç hep terste bırakılıyor...
    bu konuda sana katılıyorum cünki seninle aynı fikirdeyim ben dolar asla almam faize para yatırmam fx yapıyorum bazen kriptolar cıkınca fazla vakit ayıramıyorum viop düşüşte denedim ama erken cıktım ama herşeye rağmen ülkeme yatırım yapmaya devam edeceğim batarsam kendi ülkemde batarım zengin doğmadıkki fakir ölmeye gocunalım

2. Allah'ım!

Dünyadaki nasibimi beni azdıracak kadar çok, kendimi unutacak kadar da az eyleme. Şüphesiz, az ama kâfi olan, çok ve oyalayıp Haktan uzaklaştırandan hayırlıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    günlükte toparlanmalar var aylık kapanışta olumlu ov uzun vade yön yukarı görünüyor YTD
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

4. Hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah ülkemize olan sevgimizin güvenimizin karşılığı da güzel olur.. inşallah hisselerimizdeki spekler de harekete geçer artık.. ama yine de her şey daha çok kazanmak ta değil bazen. daha az olsun ama vicdanım rahat olsun..
    Herkese hayırlı geceler diliyorum..

5. Allah'ım!

Her ne yapıyorsak yapalım, zerre boyutunda bir iş de yapıyor olsak, o işi hakkıyla yapabilme ehliyetini, güvenini, başarısını bize lutfet.

6. Celik hocam , batı söke çimento harekete başladı..

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    allah'ım!

Her ne yapıyorsak yapalım, zerre boyutunda bir iş de yapıyor olsak, o işi hakkıyla yapabilme ehliyetini, güvenini, başarısını bize lutfet.
    amin..... Esma fonet drenç üstü kapatmadı yarın nasıl bir hareket yapmasını bekliyorsun drenç 15.55 geçermi yoksa düzeltmemi yapar fibo yorumunu alayım

8. Celik hocam ısgyo da bugün iyi para girisi oldu . Sanki hareketlenecek gibi duruyor ...

Sayfa 541/602 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •