Originally Posted by Pestilence Üstadlar borsa yükseliş trendine girdi mi? keriz silkeliyoruz vebam. 15 nisandan önce hava puslu. piyasa kör dolu. kendini tutturma.
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim tek fiyat cezası olanlarda işlem saatlerinde 2-3 dakika derinlik gözüküyor sonra göremiyoruz. Teorik eşleşme olarak neyi kastettin? Goren nasil goruyor aslanim İnvestte yaziyorlar anlik te su kadar diye
Originally Posted by trust06 daha dur üstat haziran temmuzda altı bıçıh O cok ustadim Dun biz myfinansla anlastik Son karimiz 5.80 Gel bize katil
Originally Posted by regal1 keriz silkeliyoruz vebam. 15 nisandan önce hava puslu. piyasa kör dolu. kendini tutturma. Garan tavan yaptigi gun baslamis demektir
Originally Posted by Webster Goren nasil goruyor aslanim İnvestte yaziyorlar anlik te su kadar diye Bende de gözüküyor da o kesin bir bilgi değil işte. TE Fiyat: 75,00 TE Eşleşme Miktarı(Lot): 8662 Şuan böyle.
Originally Posted by trust06 MB bankası kararı ve kabine değişikliği olacaksa onu görmeden kesin konuşmam ben. Ama seans içinde 1256 küsür ile dipleri gördük bence. Tekrar oraya gelir mi bilmem bu süre zarfında. Aynen katılıyorum üstadım teşekkür ederim
Originally Posted by regal1 keriz silkeliyoruz vebam. 15 nisandan önce hava puslu. piyasa kör dolu. kendini tutturma. PPZ aldım bekliyorum üstadım teşekkür ederim
Originally Posted by Webster Garan tavan yaptigi gun baslamis demektir Teşekkür ederim üstadım
Forum Rules
Yer İmleri