Sayfa 608/907 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Hukuki haklarımızı her platformda dile getirelim.
    Hukuki haklarımızı şifahi ve yazılı olarak kullanmaktan çekinmiyelim.

2.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Bize Ulaşın - İletişim - Sermaye Piyasası Kuruluhttps://www.spk.gov.tr › Home › Iletisim
    ... +90 (312) 292 90 00. Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156 06530 Çankaya / ANKARA. KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr ...
    KEP Adresi: spk@hs01.kep.tr
    Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar ...
    Telefon: +90 (312) 292 90 90
    Faks: +90 (312) 292 90 00
    Telefon etmeyi bile ihmal edersek hakkımızı,hukukumuzu nasıl koruyacağız.

3. basak_ak_1930 basak_ak_1930
    Bir gün önce
    3 Oy

zamanında 8 TL Civarlarında olan (ENVER ÖREN ZAMANINDA) hisse ne durumda borsa da 1 tl altı işlem gören tek şirket.Güvendik aldık 2 ayda 4 bin tl para resmen yok oldu-şirketin son 20 yılı yatırımcıya hep kayıp ettirmiş,ne temettü vermiş,ne bedelsiz bölünmüş tam tersi bedelli adı altında para almış yatırımcıdan üstüne birde hep kayıp ettirmiş-bu şirket hiç mi yüz güldürmeyecek-millet virüs den gidiyor..görmüyormusunuz
    CEVAP VER
    mustafaakin11 mustafaakin11
    17 saat önce
    3 Oy
    @basak_ak_1930 Enver ören hiç ettigi paraları öbür tarafa götürmedi ama aldığı ahlar öbür tarafta ona yetiyordur. Mücahit örende babasının izinde yılmadan yürüyor onada zamanı gelince aldığı ahlar yeter. Benim hakkım Enver ören'e de Mücahit ören'e de haram zehir zıkkım olsun. YTD
    CEVAP VER
    sedat_2021_genod sedat_2021_genod
    Bir gün önce
    5 Oy
    SPK 2 ay içerisinde ihlas holding tarafından yapılmış olan kap açıklamaları ile 1.19 tl den buralara nasıl düşürüldü kesinlikle bakıp-araştırması lazım..söke un unutuldu herhalde..
    CEVAP VER
    selma_koc_1930 selma_koc_1930
    2 gün önce
    4 Oy
    TÜRKİYE HASTANESİ ORTAKLIK GÖRÜŞMESİ-SÖKE UN ALIMI VB İLE YATIRIMCILARA YÖN VERİP-ARKASINDAN YÜZDE 60 HİSSEYE OYUN YAPARAK İNDİREN VE HABERİMİZ YOK-BİZDE BİLMİYOZ NİYE DÜŞTÜ DİYEN --İMKB DE 25 YILDIR YATIRIMCIDAN BEDELLİ ADI ALTINDA PARA ALIP-YATRIMCISINI BIKTIRARAK ELİNDEN TEKRAR HİSSE ALAN BİR ŞİRKET HİSSESİ-KORK ALLAH TAN KORKMAYANDAN..ŞU PANDEMİDE MİLLETE RESMEN KAN AĞLATIYORLAR
    CEVAP VER
    sedat_2021_yjiym sedat_2021_yjiym
    2 gün önce
    5 Oy
    CİMER ÜZERİNDEN ŞİKAYET ETTİM.20 YILDIR BEDELLİ ALIRLAR HİSSEYİ DAHA SONRA TEPE TAKLAK EDERLER.KESİNLİKLE BU TÜR HİSSELER KAPATILMALIDIR.1 TL ALTI TEK HİSSE İMKB.DE--DOYMUYORLAR-VEBAL ALIYORLAR..
    CEVAP VER
    ferhan_ulu_1960 ferhan_ulu_1960
    2 gün önce
    5 Oy
    Satın satın daha dün Bir liraya aldığınız hisseyi 70 krş. satın. SÖKE un la yatırımcıyı kandırın Ama biz düştüğümüz yerden kalkıncaya kadar burdayız .YTD
    CEVAP VER
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................Başka bir siteden alıntıdır..

4.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    709.600.000 TL Nominal hisseyi ........... 1,00 TL den sat,

sonra hisseyi 0,75 e çek yatırımcının % 33 kayıba uğrat,

ve ilgili kuruluşların kardeşim senin bu hissen 1,40-1,35 de işlem görürken bedelliyi yaptın.Güzel.

Peki hissen 0,75 tl BU NE İŞ, HELE BİR ANLATIVER DİYE SORMAMALARI.....

YOKSA SORUYARLAR MI?

YADA BİZ YATIRIMCI OLARAK SORDURMAYI MI BİLMİYORUZ?
     Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Sadece geri alım programı uygulayacağım,

açıklaması bile nominalin üstüne atmaz mı?
     Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    KİMSEYİ İNANDIRMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK.

HER ŞEY ORTADA.Bu şirket il 3 aylık bilançoda kar açıklayacak.Ederinin çok altında işlem görüyor. Bu kadar basit.....
    Yine cek, cak dedin. Kar açıklayacak da bunu bir tek sen mi görüyorsun. İçerden hisse satanlar bunu senden daha mı az görüyorlar. Madem hisse senin deyiminle ederinin çok altında mücoit ve avanesi niye sata sata kağıdı tekrar tuvalet kağıdı yaptı, nominalin altına indirdi. Sen beni inandırmak zorunda değilsin, zaten inandıramazsın da ama başkalarını da inandırma kabiliyetin sıfır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    bu havada bile hipnelik peşindeler eyyyyyyyy amerkalı müco . seni reise şikayet ediyorum ..
    Ah be güzel kardeşim hala uyanmıyacakmısınız yani kimi kime şikayet ediyorsunuz ona göz yuman tüm şaibeli,usulsüz hırsızlıklarını işlerini görmezlikten gelip özellikle başını okşayıp,sırtını sıvazlayarak meşrulaştıran karşılıklı çıkarlar söz konusu olduğu için al gülüm ver gülüm yapıp yatırımcıyı ,vatandaşı beraberce şey eden,üzen,büzen,mağdur eden onlar değilmidir..Sıkışınca aldatıldım,kandırıldım deyip işin içinden sıyrılan yine onlar yani şimdilerde beraber çalıp beraberce kardeş kardeş dolandırıp kasalarını ceplerini DOLAR's and EURO's lar la dolduran onlar değilmi sana bana da döviz almayın türk lirasının değerini düşürmeyelim diyor hani değerden bahsediyorsalar TL'nin değerimi kaldı piyasalarda altı sıfır attın vaziyeti idare ettin peki bu saatten sonra sıfırda kalmadı ne atacaksınız merak ediyorum..Mücahit ören yeryüzünün en büyük kul hakkı yiyen soyguncu haramisidir ve destek verip koruyup kollayanlar onun kadar suçlu ve vebal altındadır..ALLAH C.C.Huuuu hepsini ıslah eylesin ve bizleri kurtarsın..Amin.

6. spek tayfası!

Rahatsız oldu.Hiç rahatsız olmanıza gerek yok.İndirdiğiniz gibi çıkartın.

7.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    709.600.000 TL Nominal hisseyi ........... 1,00 TL den sat,

sonra hisseyi 0,75 e çek yatırımcının % 33 kayıba uğrat,

ve ilgili kuruluşların kardeşim senin bu hissen 1,40-1,35 de işlem görürken bedelliyi yaptın.Güzel.

Peki hissen 0,75 tl BU NE İŞ, HELE BİR ANLATIVER DİYE SORMAMALARI.....

YOKSA SORUYARLAR MI?

YADA BİZ YATIRIMCI OLARAK SORDURMAYI MI BİLMİYORUZ?
    Bize Ulaşın - İletişim - Sermaye Piyasası Kuruluhttps://www.spk.gov.tr › Home › Iletisim
    ... +90 (312) 292 90 00. Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156 06530 Çankaya / ANKARA. KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr ...
    KEP Adresi: spk@hs01.kep.tr
    Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar ...
    Telefon: +90 (312) 292 90 90
    Faks: +90 (312) 292 90 00
    Hukuki haklarımızı her platformda dile getirelim.

8.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Yine cek, cak dedin. Kar açıklayacak da bunu bir tek sen mi görüyorsun. İçerden hisse satanlar bunu senden daha mı az görüyorlar. Madem hisse senin deyiminle ederinin çok altında mücoit ve avanesi niye sata sata kağıdı tekrar tuvalet kağıdı yaptı, nominalin altına indirdi. Sen beni inandırmak zorunda değilsin, zaten inandıramazsın da ama başkalarını da inandırma kabiliyetin sıfır.
    Düşüncelerinin,fikirlerinin yanındayım ve sonuna kadar destekliyorum,güzel kardeşim benim..Bu Mercury ist.da bir tekstil şirketi sahibi galiba çünkü şirketin ismi Mercury emin değilim sadece tahmin ama araştırın bakın..Zararda olan bir mağdur yatırımcı mücait'e e sürekli zarar yazan mağdur eden şirketlerine övgüler yağdırmaz..Spk' arayıp mücaitimi şikayet edeceksin resmen başına bela al diyorsun adamı döverler..Devletin başındakiler,Spk ve Bist kesinlikle mücait Ören'nin yanındadır ondan yana tavır içindedirler yani Zalim ve Zulmünden yanında yer almaktadırlar malesef..Rabbim Allah, Americana tohumları zalimlerin ve avanelerinin zulümlerinden bizleri korusun..Amin..

Sayfa 608/907 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •