Ben kamu görevlisiyim.Þirketim yok. Sadece borsada yatýrýmým var.Söylediklerinizi aynen iade ediyorum.
Ben kamu görevlisiyim.Þirketim yok. Sadece borsada yatýrýmým var.Söylediklerinizi aynen iade ediyorum.
Muhteberu can,anlýyorum seni çok haklýsýn aynen öyle..
Mercury.59,ben hak ediyorsam iade et ama hak ettiðimi sanmýyorum..Benim sana ,þahsýna karþý özel bir kinim nefretim yada düþmanlýðým yok ne sen beni nede ben seni tanýrým kaldýki madem kamu görevlisisin neden zalimin zulmün yanýnda oluyorsunda mazlumun ve haklýnýn deðil..Biz burada ihlas holding ve iþtirakleri üzerinden tartýþýyoruz ben þirketlerin patronlarý mücahit Ören tarafýndan kötü yönetildiðini þirketlerinin içlerini alaverelerle,dalaverelerle boþaltýðýný þaibeli ve kanunsuz nahoþ senaryolarla sürekli þirketlerinin zarar ediyormuþ gibi gösterdiðini dolaysýylada biz küçük yatýrýmcýlara maddi ve manevi anlamda maðduriyetler zararlar yaþatýp saðlýðýmýzýda bozduðunu haykýrýyorum sen ise ýsrarla tamamen aksinin zýttýný üstüne basa basa gözümüze sokmaya ve bizleri inandýrmaya kandýrmaya yanýltmaya çalýþýyorsun aramýzdaki tartýþma ve çatýþma bahsettiðim nedenlere baðlýdýr ki zaman zamanda bu konuda kýrýcýda olmuþuzdur malesef ama hepsi dediðim gibi ihlas þirketleriyle kötü niyetli patronlarý ile alakalý tartýþmalardýr sen savunuyorsun ben eleþtiriyor yeriyorum haklý olarak hepsi bu ve burada kalýyor..Mesela;ihgyo 1.46 tl ihyay,1.32 tl maliyet iki þirkette bedelli yaptý kasalarýný doldurdu ama bu günkü fiyatlara bak sanýrsýnki iki sandalye bir masa þirketleri fiyatlar yerlerde sürünüyor problemli kervan e Briko bile onlardan daha iyi fiyatlardarda..Biraz insaf diyorum..
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri