Bir kurum temsilcisi ise bu döviz düzeltmesini Cin lilere bağlamış. Bu Cinliler Kanal İstanbul , otoyol vb. ilgileniyorlarmış. Eximbank aracılığıyla 400 milyon dolarlık bir anlaşma yapıldığını söylüyor videoda. Avrasya yatırım videosu.
Bir kurum temsilcisi ise bu döviz düzeltmesini Cin lilere bağlamış. Bu Cinliler Kanal İstanbul , otoyol vb. ilgileniyorlarmış. Eximbank aracılığıyla 400 milyon dolarlık bir anlaşma yapıldığını söylüyor videoda. Avrasya yatırım videosu.
Şahsi adıma konuşmak gerekirse düşüyor olarak görmeyi kalıcı olarak ve geçici olarak ikiye ayırmak gerekli diye düşünüyorum. Bugüne dek bu tarz haftalık- aylık %10-15 hareketlerin olduğu dönemlerde hep bir geri çekilme yaşandı. Hepsinden tamamı ile arbitraj yapabilen birisi şu an 2 senede döviz stoğunu ortalama %50 artırmıştı.7.20 den 8.40 a bir gecede sırf bakan değişikliğinin sebep olduğunu unutmamak lazım.piyasalar bu durumu da sindirip eski seviye olmasa da düşüş olma ihtimali var diye düşünüp şahsen hepsini sattım.
https://www.youtube.com/watch?v=n6Il...rcinM%C3%BCzik
Reha Mudure gelsin.
Merkez Bankası net uluslararası rezervleri 26 Mart itibarıyla 12,79 milyar dolar oldu(Önceki 13,68MLR)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri