Sayfa 251/531 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by t/a Yazıyı Oku
    alamadım ki; ama alacağımı anladılar sanırım...

Alıp sattığıma değmez bir miktar var elimde...
    Büyük parada mantık şu mudur
    ah keşke satsalarda alsam?
    (en azından bence öyle olmalıdır)
    öyle ise
    ben gedza da iken cobrayla telefonla da görüşüyordum
    sızlanıp duruyordu
    ne yapayım zararına bile veriyorlar diye
    ben çok kızıyordum satışa koyulan mala üzülmesine
    tabi kendisine söylemiyor sevinmesi gerektiğini başlıkta ima ediyordum.

hamiş
    benim gözümde orge gedzanın 4 liralarda olduğu gibi kelepir değil.

çünkü ciddi yol aldı, çok olmadı 7 liralarda yazmıştım.
    Son düzenleme : koçari; 01-04-2021 saat: 16:20.

Ben almaya niyetlendiğim zaman eğer yüklü miktarda alamayacaksam peşine takılıp da kolay kolay almam...

Önce almak istediğim miktarı alabilmem lâzım...

Daha sonra da satmak istediğimde satabileceğime emin olmam lâzım...

ORGE 'yi bugün 11.29 'da fark ettim ve almaya başlar başlamaz kademeler hızla çıkınca "bundan bana ekmek çıkmaz" deyip alabildiğim kadarı ile yetindim...

Az önce de 12.02 civarından elimdekileri satıp bedavalarını bıraktım...

Yarına yükseliş devam ederse onları da satarım... Az olduğu için uğraşmaya değmiyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Az para ile giriş çıkış çok kolay oluyor... O nedenle bildiğimiz Teknik Analiz az para için geçerlidir. Daha doğrusu para gücü ile hisse gücüne göredir...

PETKM 'de 10bin lot ile sinek vızıltısı gibi etkiniz olurken, bugün ORGE 'de kademelerin kalmasına neden olabiliyorsunuz... Eğer ORGE 'ye bugün yüklü girmiş olsaydım üzerime oynayacakları kesin gibiydi. Az olunca aradan sıyrıldım...

Yani Tekniği etkilemek istiyorsanız, para gücü şart. Ya da Tekniğe göre para kazanmak istiyorsanız, küçük oynamak şart. Yoksa karşıdakinin düzenini bozarsınız ve sizi gücü yetiyorsa cezalandırır...

Miktar az olunca hatta ORGE 'de 2 tur döndüm...

Fakat miktar fazla olunca başka stratejiler gerekiyor. Bazen de birileri OYAKC 'de olduğu gibi peşinize düşüp boğmaya çalışıyor...

Çok paranın derdi, daha çok oluyor vesselam...

4. Hadsizlik olarak algılamayınız lütfen
    sizin paranızın adresi arçelik, ereğli,isdemir olmalıdır
    (oyak'ı yapamayacağnıza göre)
    yüksek temettü veren hisselerde olmalısınız.

Ahhh kocarim ahhh

Park

6. yok olmayacak bu hisseyi taşıyamayacağım.

Dipte mükemmel W vardı işlem hacmi durmuştu para yok fakrligin gözü kör olsun

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Hadsizlik olarak algılamayınız lütfen
    sizin paranızın adresi arçelik, ereğli,isdemir olmalıdır
    (oyak'ı yapamayacağnıza göre)
    yüksek temettü veren hisselerde olmalısınız.
    Tarihte en yüksek temettüyü OYAK grubu çimentolar veriyordu...

Bunların başında ADANA B Grubu ve MARDIN geliyordu...

İşin açığı bu sene en azından %30 temettü vermesini bekliyordum. O nedenle çekinmeden daldım....

Gel gör ki adamların başka hesabı varmış. Para bir şeylere lâzım olacakmış. Allah bilir ya eğer Kanal İstanbul gerçekleşirse gidip oraya bir Beton Santrali yapmaları gerektiğinden orada kullanabilirler diye ilk aklıma gelen bu oluyor...

Ayrıca üretimi de arttırmaları lâzım. Tüm bunlar para ile olacağı için 2 senedir üst üste temettü vermiyor. Temettü vermiş olsaydı borsa inmiş, çıkmış hiç de takmazdım. Temettü bana yeterli olurdu... İnanın çok parada ve çok kazanmakta gözüm yok. Düzenli bir gelir olsun bana yeterli...

İşte bazen böyle hesaplar tutmuyor, şaşırtıyor. Fakat şöyle ilerilere bakınca orda bir şeyler var. İşte o da olursa bana uyar. O nedenle zaten temettü için alıp beklemeye razıydım. Şimdi aldığım fazlalıkları üzerimden atıp, gittiği yere kadar kovalarım...

Sayfa 251/531 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •