Originally Posted by koçari orge polho aygaz kafada mery var 1 nisan şakası yapıyor olmasa bari. ORGE güzelmiş az önce baktım... Günlerdir yazıyorsun ama ben daha yeni fark ettim, algılama sorunum var... Alayım dedim ama fırsat vermeden kaldırdılar... Ucundan azıcık alabildim... Tebrikler...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Originally Posted by T/A ORGE güzelmiş az önce baktım... Günlerdir yazıyorsun ama ben daha yeni fark ettim, algılama sorunum var... Alayım dedim ama fırsat vermeden kaldırdılar... Ucundan azıcık alabildim... Tebrikler... Üstadım sen ORGE ye geldiysen ondan artık hayır gelmez. Tecrübeye binaen
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir. " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Originally Posted by t/a orge güzelmiş az önce baktım... Günlerdir yazıyorsun ama ben daha yeni fark ettim, algılama sorunum var... alayım dedim ama fırsat vermeden kaldırdılar... Ucundan azıcık alabildim... Tebrikler... Hayırlı olsun abi, tertemiz pırıl pırıl firmadır.
Originally Posted by koçari orge polho aygaz kafada mery var 1 nisan şakası yapıyor olmasa bari. orge hariç diğerleri senin bekleyebileceğin hisse değil.
Originally Posted by kuluçka orge hariç diğerleri senin bekleyebileceğin hisse değil. Ben sabah diyeceğimi dedim toprağım, sen zaten biliyorsun söylememe gerek yok. Nasip.
şunu söyleyeyim kısada takiibimde olan herhangi bi hisseye karşı %20 marja satmayacağım hisse yoktur.
Originally Posted by selimtogrul Üstadım sen ORGE ye geldiysen ondan artık hayır gelmez. Tecrübeye binaen Alamadım ki; ama alacağımı anladılar sanırım... Alıp sattığıma değmez bir miktar var elimde...
Yaw mery gel bu sefer bi alkış al hep zıvanadan çıkartıyorsunya.
Forum Rules
Yer İmleri