-
þahsi kanaatim odur ki ben kaç yýllýk borsacýyým, buradan mal satýmý falan yok, bütün kurumlarýný ezbere biliyorum sað cep sol cep testere yapýp kademeden günlük taze sýcak para peþindeler. GENEL TREND olayýna gelýnce, yýllardýr insanlarý bu hisseye soðuttlar bence çok mantýklýydý, özellikle yapýldý, karda yoktu, temettude, sonuçta 20 yýlýn tl degerinin çok altýnda.Neydi bilinmiyen, özellikle 1 tl altýnda ucuza maliyetlenip kagýdý toplamaktý.Onun için alel acele yapýlýp bedelli olayýnda ky nýn hýsse alýmýnýn önüne gecerek 1.10 dan hemen hýsse bölündü ve amaclanan ky nýn bedelliye ortak olmamasýdý ki zaten patron bi kýsýmda olsa bedellýye girdi, sonrasýnda daha daha da dökmek için hýsse önce 0,90 na sonra 080 sonrasýnda 0,70 bilinçli olarak getýrýldý.Peki amaçlanan ne, amaç tabiki var, bi kurulmuþ oyun var, bence oyun büyük tezgah farklý bir tezgah, hýsselerýn tamamýný kontrol edebýlmek, hýsselerin çoðu kontrol olduðunda farklý zirvelere ulaþmak. þimdi birmilyarý geçen hisse senedi var toplamda 200-300 milyonla bu tahtayý kontrol edemezsiniz, takasýn büyüklüðü toplamayýda zorlaþtýrýyor, 5-10-20 yýldýr tutan var senedi, 0,20 krþlardan alýpta nereye gýdecekse gýtsýn zaten karlýyým diyen grup var, birde buralardan çok ucuzmuþ diyenler var, bu durumda istenilen lotu piyasadan almak çok zor, hisseyi toplamanýn bir baþka yoluda var yukarý sürüp geri çakmak, yani dalgalandýrmak ki patronun iþine gelmiyor çünkü pahalýdan mal almak istemiyor besbelli.patronda tahta çok, yakýnda biri daha katýlacak, yani para var muhakkak almak için ortaya satýþa konmuþ veya konacak hýsse beklýyor, tvetterda, böyle forum sitelerinde bi taraftanda aglaþan, dertleþen, piþman olmuþ, hakkaten ne yapacaðýný bilemeyen ky var inanýn ben dahil herkes üzülüyor sermaye kediye yüklendi bir umut dünyasý bekleniyor.patronun tuzu kuru ama bu kadar yapýlan küfürleri, o beddualar nasýl ve ne zaman çýkacak ben dahil herkes tarafýndan bekleniyor.düþünüyom bistte 500 patron var býr tanesýnýn hissesi 0,75 krþ.insan ar edýnýr bunu yýne 1 tl uzerýne atar ama maksat farlý yukarda dediðim gýbý para var hazýr satýþa konulacak hisse bekleniyor olay bu.peki sonuç, ne zaman patron tamam der o zaman yukarý, diyebilmesi içinde mala doymasý lazým, kanal istanbul olayýna gelýrse bence mal alamadýðý sürece hýsse yýne burlarda kalacaktýr, þahsým adýna spk ya bugün þikayetimi býraktým birde burda maniplasyon yapan bir fare var onuda þikayet ettim husmuydu neydi cibiliyetsiz bence herkes ayný duyarlýlýðý göstersin. bi taraftan kýmlen konuþsan kime anlatsam tvetter alemi dahil bu hisseye çok soðuk bakýyorlar adýný dahi kimse anmýyor piyasada böyle bir yere gelmiþ hisse üzgünüm yapacak biþi yok kar temettü vermeyen, ky yý terse getýrcem dýye zýhnýyet guden böyle þirketlere deðil daha kalýcý kurumsal geleceði olan þirketlere yatýrým yapmayý gecte olsa öðrendim ...
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri