Aslında asıl olay bankaların halt yemesi,şu altın standardının bozulması ilk günah.Al buyur borç borç borç,buyur sana sistemin kitlenmesi,tek yol trilyon trilyon dolar basmak.E sonunda iş karakolda bitecek elbet.
Aslında asıl olay bankaların halt yemesi,şu altın standardının bozulması ilk günah.Al buyur borç borç borç,buyur sana sistemin kitlenmesi,tek yol trilyon trilyon dolar basmak.E sonunda iş karakolda bitecek elbet.
.
O gavur ne amaçla video hazırlıyor ?
panik/paranoya reytingi için mi ?(post 2008 modası - impending doom)
Yoksa sistem patlatacak kitle/halk hareketi oluşturmak/telkin etmek mi ?
İzleyici profili ne/hangi ülkelerin 'aydın kesimi' ?
Banka ticari kurumdur, batar çıkar.
Bunlar sisteme/temele saldırıyor.
TL hesaplara da abansanız, havaya uçar sistem.
Güvene saldırıyorsa bir gurup, amaç tektir.
Yahu FETO takımı tarikat kökenli, adamların uzmanlığı beyin yıkama/kitle manüpilasyonu..
bu adamlardan her mertebeden üye çıktı
Ver korkuyu, göster azabı(cehennemi),
anlatanı yücelt(bilgilendirici olarak geldik sana)
kendini kurtaracak yolu ima et (kurtuluş cennet/seçilmiş yolu),
felaketten yırtıp kendini kurtaracağın için(seçilmiş/akıllı - kıyamet)
sonrasında ödüllendirilcen(servetini koruycan, sefaletten yırtıcan, cennet)
takip et anlatanı(kurtarıcı)
telkin ettiği yol da, bir ülkenin finansal sistemini nasıl patlatırız..
AKmun delileri.. Hep aynı şablon..
Sn Hkm, 20 yıldır ABD nin patlayacağını konuşuyoruz, bu kadar zaman sonra şahsen ben patlamayacağına ikna oldum. Sistem o şekilde dizayn edilmiş, enflasyon yaratarak bu işi dünyaya ihale edecekler, her dolar bulundurandan vergi alacaklar yani..
Onu geçelim, bence başka bir sıkıntı olabilecek konu var nedense 'küçük' görülüyor. Rusya NATO krizine evrilirse son gelişmeler, şu an NATO Acil Müdahale Gücü görevi bizde, üstelik bunun tatbikatı yapılıyor, son safhası da 19 Mayıs-1 Haziran Romanya'da icra edilecek. Oradan bir kumpas kurup bize, haydi göreve denirse, çadır karışabilir, bilemiyorum hiç konusu geçmiyor, belki de süreç yavaş ilerliyor diplomasiyle çözülecek, Rusya zaten kuvvet kaydırmıyorum tatbikat yapıyorum diyor, öte yandan kaydırdığı birlikle biraz büyük ve de tatbikat olay mahallinde yapılmaz yani...Tabi kararlılığının caydırıcılığın aşamaları da olabilir bunlar kriz safhası içinde ilk top mermisi düşmeden, ilk hava bombardımanı başlamadan belli olmaz, belki de son moda hibrit savaş şeklinde ilerler..
Altıncısınız, o yüzden bence bu takip edilmeli, nedense biraz es geçiliyor..
Bankacılık sistemi suçsuz mu.Yahu bizim bankalar bile şimdi kanal istanbul projesini bile kredilendirirler.Devlet garantili bir proje neden kredilendirmesinler değil mi.E bu batık inşaat şirketlerinin kredileri yüzdürülüyor.Bu şirketler batmıyor ve hala ev satıyorlar,bankalar isteseler bu şirketlerden paralarını alırlar ama bunlar batar,neticede bunlar batar ama bunlardan artık ev alma olayı biter yeni kurbanlar olmaz.Bu batık kredileri tahsil etmeyip yüzdürerek sistemi ayakta tutan bankalar suçsuz mu.Sorsan e sistem batar denecek,peki böyle nasıl devam edecek bu işin sonu nereye varacak.
1970 de altın standardı terk edilince millet sınırsız dolardan ürktü altını 35 dolardan on yılda 850 dolara götürdü.O ne demiş bu ne demiş amacı neymiş bunlar ayrı konular,realitelere bakınca cidden insan korkuyor.Yahu adamların bismillahı 2 trilyon dolar basmak.Bu kadar para enflasyon yapmayacak mı e bu bizleri fakirleştirmez mi.
Yer İmleri