Sayfa 614/891 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7124 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

  1. Bugün bir genel seçim olsa ve AKP iktidarı kaybetse ihlas Grubu ne olur arkadaşlar? Biraz beyin jimnastiği ;)

    CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  2.  Alıntı Originally Posted by mercan Yazıyı Oku
    şahsi kanaatim odur ki ben kaç yıllık borsacıyım, buradan mal satımı falan yok, bütün kurumlarını ezbere biliyorum sağ cep sol cep testere yapıp kademeden günlük taze sıcak para peşindeler. GENEL TREND olayına gelınce, yıllardır insanları bu hisseye soğuttlar bence çok mantıklıydı, özellikle yapıldı, karda yoktu, temettude, sonuçta 20 yılın tl degerinin çok altında.Neydi bilinmiyen, özellikle 1 tl altında ucuza maliyetlenip kagıdı toplamaktı.Onun için alel acele yapılıp bedelli olayında ky nın hısse alımının önüne gecerek 1.10 dan hemen hısse bölündü ve amaclanan ky nın bedelliye ortak olmamasıdı ki zaten patron bi kısımda olsa bedellıye girdi, sonrasında daha daha da dökmek için hısse önce 0,90 na sonra 080 sonrasında 0,70 bilinçli olarak getırıldı.Peki amaçlanan ne, amaç tabiki var, bi kurulmuş oyun var, bence oyun büyük tezgah farklı bir tezgah, hısselerın tamamını kontrol edebılmek, hısselerin çoğu kontrol olduğunda farklı zirvelere ulaşmak. şimdi birmilyarı geçen hisse senedi var toplamda 200-300 milyonla bu tahtayı kontrol edemezsiniz, takasın büyüklüğü toplamayıda zorlaştırıyor, 5-10-20 yıldır tutan var senedi, 0,20 krşlardan alıpta nereye gıdecekse gıtsın zaten karlıyım diyen grup var, birde buralardan çok ucuzmuş diyenler var, bu durumda istenilen lotu piyasadan almak çok zor, hisseyi toplamanın bir başka yoluda var yukarı sürüp geri çakmak, yani dalgalandırmak ki patronun işine gelmiyor çünkü pahalıdan mal almak istemiyor besbelli.patronda tahta çok, yakında biri daha katılacak, yani para var muhakkak almak için ortaya satışa konmuş veya konacak hısse beklıyor, tvetterda, böyle forum sitelerinde bi taraftanda aglaşan, dertleşen, pişman olmuş, hakkaten ne yapacağını bilemeyen ky var inanın ben dahil herkes üzülüyor sermaye kediye yüklendi bir umut dünyası bekleniyor.patronun tuzu kuru ama bu kadar yapılan küfürleri, o beddualar nasıl ve ne zaman çıkacak ben dahil herkes tarafından bekleniyor.düşünüyom bistte 500 patron var bır tanesının hissesi 0,75 krş.insan ar edınır bunu yıne 1 tl uzerıne atar ama maksat farlı yukarda dediğim gıbı para var hazır satışa konulacak hisse bekleniyor olay bu.peki sonuç, ne zaman patron tamam der o zaman yukarı, diyebilmesi içinde mala doyması lazım, kanal istanbul olayına gelırse bence mal alamadığı sürece hısse yıne burlarda kalacaktır, şahsım adına spk ya bugün şikayetimi bıraktım birde burda maniplasyon yapan bir fare var onuda şikayet ettim husmuydu neydi cibiliyetsiz bence herkes aynı duyarlılığı göstersin. bi taraftan kımlen konuşsan kime anlatsam tvetter alemi dahil bu hisseye çok soğuk bakıyorlar adını dahi kimse anmıyor piyasada böyle bir yere gelmiş hisse üzgünüm yapacak bişi yok kar temettü vermeyen, ky yı terse getırcem dıye zıhnıyet guden böyle şirketlere değil daha kalıcı kurumsal geleceği olan şirketlere yatırım yapmayı gecte olsa öğrendim ...
    Sn mercan, 20 yıllık tecrübenle iyi, güzel yazmışsın, kalemine sağlık. Ama burada görünen köy klavuz istemez misali bedelli yapılmak için 20 krş.tan 1.40 tl.ye kadar getirilmiş buralarda tutulmuş, bedelli yapılır yapılmaz 69 krş.a kadar indirilmiş bir hissede nasıl hala kontrol yok, mal verme yok diyebiliyorsun anlamış değilim. Sadece elinde hisse olması nedeniyle görüntüyü optimistik değerlendirmişsin anlaşılan.
    Adam bir taşla 3 kuş vurmuş. Önce bedelli yapacağını planlamış ve 20 kuruşlardan başlamış hisseyi toplamaya. Getirmiş 1.40 tl.lere ve malı buralardan yavaş yavaş servis etmiş. Etti mi bir kuş? Bedellisini yapmış ve piyasadan toplayacağı kadar parayı çarpmış pardon toplamış. Etti mi iki kuş? Bedelliden sonra da elinde kalan yeni ürettiği tuvalet kağıtlarını yatırımcıya servis etmiş, yine cebini doldurmuş. Etti mi üç kuş?
    Şuana kadar anlattığım durumdan farklı bir görüntü var mı, yok. Bak sen bile "şimdi ben soruyom kendime ben burada ne arıyorum neden aldım bu senedi, ne kadar bekliycem, sonuçta kazanabilecem mi yoksa 20 yıl bekliyenler gibi mi olucam bunları kendime soruyom" diye yazmışsın ve içine düştüğün durumun farkında olmadığını sen kendin itiraf etmişsin. Demek ki 20 yıllık tecrüben de bu sorularına cevap vermeye yetmemiş. Senin değil 20, 50 yıllık tecrüben bile olsa bu iblislerin oyunlarını anlamaya, bozmaya imkanın yok. Ancak şanslı dönemlerine denk gelirsen az birşey kar etme olasılığı yakalarsın. Onun da belli riskleri, fırsat maliyetleri var tabii. Ha alır yıllarca üstüne yatarım dersen de yine kendi tespitin ile 12 dolarlardan 10 sentlere kadar nasıl geldi ise buna benzer hareketleri ile bir o kadar daha bekleyip yine umduğunu bulamama gibi bir durumla da karşılaşabilirsin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

  3. Bu hisseyi 20 kuruştan 1,40 a kadar çıkardi bunun bir maliyeti olmalı, yirmi yıl bekleyen yatırımcı herhalde 40 kuruştan satıp çıkmamıştır, bunun tam maliyetini bilemem, sonuçta tuvalet kağıdı da olsa o yükselişte hisseyi toplamak için yukardan da hisse aldılar, 1,25 lerden sanırım bedelli oldu , ordan eline geçen hisseler ile maliyeti düşürdü muhtemelen,ki hisse 80 kuruş iken adam gitti satılmayan 29 milyon lotu 1 liradan satın aldı, onu da getirip 80 kuruştan üzerine 55 milyin daha ekleyerek 85 milyon lotu vakifa 80 kuruşa sözde verdi zarara, sonra vakıf aldıktan sonra bunun 42 milyon lotunu ,A1 e virman etti gördüm ben, ve vakıf elinde olan 43 milyin lotun tahimini 23 milyon lotunu bu hafta sattı ortalama 75 kuruslardan, bu sürü fırıldak dönüyor hissede, muco 1 lira dan aldığı hisseleri başka bir şirketine satarak zarara uğrattı bile bile bunumu dersin, hrsey var, belliki hisse 70 kuruslarda maliyetli onlarada. Gördüğüm su andaki. Daha iyi fikri olan varsa yazarsa da sevinirim

  4. İstanbul kanal haberi ile küçük yatırımcılar çağrılıyor. Dikkatli olmak gerekiyor.

  5.  Alıntı Originally Posted by mercan Yazıyı Oku
    ha bazı arkadaşlar yazıyorlar daha geri getırırlermi bu hisseyi diye valla her şey mümkün, bu adamlara müslüman demek çok zor, Gerci Allahın gücüne gıtmesin o bizden çok iyi bilir ama bunların yaptığını ne hristiyan ne musevisi nede atesiti yapar zira bistte yabancı menşeli bir sürü şirket var hisse fıatları nerelerde, ötesinde bedelsizinide veriyorlar temettulerinide, aslanlar gibi yatırımcılar memnun, aslında çok söz var söylenecek ama neyse en azından içimi boşalattım oh be ya
    Eline, diline yüreğine sağlık.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

  6.  Alıntı Originally Posted by isseymiyake Yazıyı Oku
    Bugün bir genel seçim olsa ve AKP iktidarı kaybetse ihlas Grubu ne olur arkadaşlar? Biraz beyin jimnastiği ;)

    CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben hep akparti kazandı diye yüklendim ihlas holdinge ama hep kaybetti.Akparti sallandığı zamanlarda hep primlendi ihlas grubu.Çok geç anladım iktidar bunları sevmiyor.Pahalıya maloldu ama.Kurulduğu günden bugüne kadar bir hisse hep kaybeder mi yaw?Bence türkiye borsa tarihinin en iğrenç şirketi.İşleri yolunda gidip rahat kandırabilsinler diye de o mübarek ayet ismini kullandılar.Hesabımızı öbür dünyada mutlaka göreceğiz burada olmasa.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

  7. Vedayt kardeş,ak parti Mücahit Ören'i sevmemiş olsaydı diğer partiler meclise araştırılsın,soruşturulsun,yargılansın diye önerge verdiler hakkında peki ozaman Mhp,Ak parti adaletli,adil,hakkaniyetli olarak tamam hep birlikte kabul edelim demedilerde ret oyu verdiler koruyup kolladılar destek oldular hırsız,dolandırıcı harami mücahit'i..Niye karşılıklı çıkar ilşkileri var o yüzden kimse kimsenin babasının oğlu değil ama öyle zaman gelirki insanların parasını hakkını alın terini yiyen söz konusu süzme oğlu derin süzme Fetö gibi onların başına dert olacak haberleri yok ..Tehlikeli kalleş bir amerikalı gözünün önünde duruyor aşikar milleti dolandırıyor insanların hakkını hukukunu çalıyor ne diye müsamağa gösteriyorsunuz arıcalı nedir arkadaş neden şirketlerine el koymuyor kayyum atamıyorsunuz..Ankara'ya gelince hangi konuları konuştunuz vatandaşa sırtını dönme yüzünü dön ve açıkla Mücahit Ören başlı başına bir ekonomi teröristi piyasada çevirmediği dolap kırmadığı ceviz kalmadı sürekli piyaadan topladığı döviz cinsinden paraları yurt dışına pompalıyor bu işi 1990 lı yıllardan beri yapıyor diğer vatan haini kaçaklara göre o işini sağlam yapıyor ona göre tedbirli hareket ediyor eşeğini sağlam kazığa bağlamayı unutmuyor kozaipek holding kaçak sahiplerinden (Akın ve Ali ipek) bayağı kendine ders çıkardı dediğim gibi daha tedbirli hareket ediyor vb..Yazacak çizecek çok şey varda kime ne anlatacaksın kardeşim boşu boşuna yazıyoruz işte bizleri duyanmı ve nazari dikkate alanmı var onlar Yiğit Bulut'u dinler onu konuşurlar iki yüzbin lira aylık vererek..Bunlar hep kendilerine sözde müslüman ben bir yahudi şirketi biliyorum kızım orada çalışıyordu her Mübarek Ramazan ayında hem koli koli yiyecek hemde para yardımı yapıyorlardı sırf inançlarımıza ve çalışanına saygılarından..Türkiyede iki hırsız grup var 1.grup:Atatürk'ü kullanıp çalıyorlar 2.grup:İslamiyeti ve müslümanlığı.. Allah hepsini ıslah eylesin..

  8. Bizim gibi ihlas holding ve Mücahit Ören mağdurları canı yandığı için eleştiriyor,yeriyor zalip harami patronu ama zararda,ziyanda olmayıp tuzu kuru olanlar hahaaa,hihihiiii muhabetlerinde bizlerle başak geçiyorlar ama bir gün onlarada sıra gelir..

Sayfa 614/891 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •