Bravo hocam ben de devam diyorum 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
Buradaki arkadaşlar -ben de dahil- sizin için yatırımcı profiliniz PPZ’den ötesi degildir dediler. Sende çarpıntı olur, hasta olursun dediler, hakkınızda hemen peşin hüküm verdiler.
bakın nasıl da cesur hamleler yapıyorsunuz bu da hepimize örnek olsun 👏🏽👏🏽👏🏽
Son düzenleme : Fuat Soylu; 03-04-2021 saat: 18:25.
Kimse öyle bir şey demedi. -1% olursa kalpten giderim dedi kendisi, buradaki insanlar da ( Sn. Hayrani, ben , ve bir iki farklı arkadaş ) riski alamayacaksanız, daha stabil ürünlere yönelmenizde yarar var dedi doğal olarak.
Peşin hüküm falan yok yani. %80 hisse taşıyan bir ürünün -1%'inde kalp krizi geçireceğim diyen birine, olması gereken şeyleri söyledi herkes.
Utanma, ders, örnek vs. yok.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn. Değerli Hellis; ben de öyle dedim. Kendimi de ayrı tutamam. Mesajımı düzenledim.
O yüzden “hepi(m)ize” örnek olsun demiştim.
Görüyorsunuz ya her ne kadar çekinerek başlansa da bu işlere insanların içinde bir cesaret gizli. Bunu açığa çıkarmak çok güzel, gizli bir gücü keşfetmek gibi.
Sn. Market Soul bana “Lüks devam dostum” dedi ama nasıl dedi? Bunlar sadece klavyede basılan tuşlardan mı ibaret? ASLA ! Kim bilir içinde neleri bastırdı, kim bilir nelerle mücadele etti de bu kararı aldı... Kendi kendine kaç kez tembihledi “Ekranı kapacağım bakmayacağım” diye??? ben insanların içinde yatan gizli cevherler açığa çıkınca çok mutlu oluyorum.
Bu forumda Lüks adını duyan (Baska baslıklar da dahil Hektas basliginda bile var)
“dostum sen ne yaptın, sana gitmez lüks hemen bırak sat kurtul sende kalp var hasta olursun vs”
dedi. Ben tüm bunlara rağmen aldığı bu karara saygı duyuyorum.
Bunu ifade etmek istedim
Saygılar,
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bravo guzel bir makale olmus gazete tadinda.Ama gelin gorun ki bizzat bizim yerli yatirimci baltaliyor piyasayi.
Benim acikcasi yurtici piyasadan zerre umudum kalmadi. Yuzde 10 stopajimi veririm temiz temiz isvicrede dax da yatirimlarimi yaparim. M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”
Yer İmleri