Sayfa 300/590 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 4718 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

Hayırlı olsun. Bütün at hırsızları doluşmuş bugun. 1 numaralı rahatsız meri LİNÇ , baş çapulcu ve gunlukcu a1 ve gedik, adama derler ki ey pzv. tahta 12 leri gordugun de bu ...... nerdeydi de tabanı cizmediler. tamamen şahsi fikrim ,qua mıdır nedir halka açılan tamamen şişirme bilançolu nun gazı ile yukarıdan yapıştırırlar klasik.

2.  Alıntı Originally Posted by bugur Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Bütün at hırsızları doluşmuş bugun. 1 numaralı rahatsız meri LİNÇ , baş çapulcu ve gunlukcu a1 ve gedik, adama derler ki ey pzv. tahta 12 leri gordugun de bu ...... nerdeydi de tabanı cizmediler. tamamen şahsi fikrim ,qua mıdır nedir halka açılan tamamen şişirme bilançolu nun gazı ile yukarıdan yapıştırırlar klasik.
    Kurtlarla dans...meri 250 bin lot alıyor,onun satması bizim satmamızdan daha zor...bence biz avantajlıyız.Geçen gün 11 altına kadar bastılar ne oldu bedavadan mal sahibi olduk...

3. gün...

4. takaslar çok garip, emeklilik ve yatırım fonlarında mal bitmiş. toplam fark almış.ne zaman nasıl oldu bu işlem anlayamadım.aracı kurum dağılımında geriye dönük gözükmüyor, öyle bir alış satış. virmanla olduysa, neden, ne yapacaklar?...

5.  Alıntı Originally Posted by şarkıcıborsacı Yazıyı Oku
    takaslar çok garip, emeklilik ve yatırım fonlarında mal bitmiş. toplam fark almış.ne zaman nasıl oldu bu işlem anlayamadım.aracı kurum dağılımında geriye dönük gözükmüyor, öyle bir alış satış. virmanla olduysa, neden, ne yapacaklar?...
    bütün kağıtlarda aynı, emeklilik ve yatırım fonlarında mal gözükmüyor....belki sorun benim matrix tedir...

6. Bakalım yarın quagr ile dansa devam edecek mi? Ederse enteresan yerlere gelebiliriz...ama önce bu gün bir tavan isteriz.

quagr yanılmıyorsam yarın işlem gorecek ,zaten butun yamyamlar toplanmış, en baş...................a1 . zati borsa da moda olmuş her çıkan kağıt tavan oluyor ben anlamadım neden. artık oyle bir hale geldi ki 73 yaşındaki tanıdıgım bana alsak ya bu nasıl oluyor diyor. )))) eger qua tavan başlarsa cok merak ediyorum bu ne yapacak dikkatimi ceken diger bir konu ise qua 16 kusur fiyatla başlıyacak ne hikmetse seans sonu bu da 16 kapadı. bu beceriksiz tayfaya sizin ince mesajınızı s.... demek istiyorum ama yarın ola hayrola

8. Gidin Quagr matriks sayfasında yazın 2003den beri sermaye artmayan sizin demenize artırmaz

Sayfa 300/590 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •