Bence kritik seviyelerdeyiz. 2-3 ay içinde faiz artırımı olursa şerro gevşeyebilir. Altın ons için 1.650 beklentim var ama ne zaman olur bilinmez. Benim radarımda gram altın var . Biraz beklemeyi tercih edeceğim kendi adıma. 415-420 civarı affetmem.
Merkez Bankası bir faiz artırdı dolar 7.20 ye kadar düştü. Türkiye'de yaşanan bu 7.20 den sonraki döviz yüksekliğinin ekonominin gereği olarak değil, yabancı yatırımcının Türkiye'nin borsasından çıkmak için gösterdiği çabaya bağlıyorum.
MB Başkanı, Eski düzenden farklı bir düzende olmayacağım. Enflasyonun düştüğünü görürsem ben de hemen faizi indirmeye başlayacağım şeklinde açıklama yaptı.
18 Nisan'da yapılacak para politikaları toplantısında faiz artırımı beklemiyorum. Düşüş de beklemiyorum. Bunu devam ettirerek ve artık kurdaki düşüş de devam ederse, stabiliteyi yakalarız.
Nihat OZDEMIR.
Limak.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...tsizim-1825949
nasıl olacak bu iş ?
cidden..
aşşağı gidip düzeltse güzelgüzel çıkacağız.
birileri de piyasayı sığ bulduğu anda ajite ediyor.
ey benjo ne çektin ve güzelim.
![]()
Yer İmleri