Sayfa 716/1000 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yavaşak : 8,1569
    bu seviyeden direkt mi ,gr altınmı alınır sizce ?

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bu seviyeden direkt mi ,gr altınmı alınır sizce ?
    Bu cok zor bir soru.

Altin mi, dolar mi, sorusu kisinin tercihine bagli.

En onemli fark, dolar tutmak, hem paranin degerini koruyor, hem de Borsa'da ani bir duzeltme oldugunda, cok degerli hisseleri, alma sansi veriyor.

Dolarin likit degeri Altindan daha yuksek.

Bence kritik seviyelerdeyiz. 2-3 ay içinde faiz artırımı olursa şerro gevşeyebilir. Altın ons için 1.650 beklentim var ama ne zaman olur bilinmez. Benim radarımda gram altın var . Biraz beklemeyi tercih edeceğim kendi adıma. 415-420 civarı affetmem.

4.  Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Bir kaç kez baştan sona okudum.
    Müthiş bir analiz ve yorumlama
    Arka sayfalarda kalmayacak kadar değerli.
    Hala anlamayana iyi uykular!
    Hakikaten,bu gürültüde bence bilinçli olarak bir tarikatın simgesi olan sarıkla poz veren o amiral ne oldu? hakkında 2 kelam eden siyasetçi göremedik henüz????

5. Merkez Bankası bir faiz artırdı dolar 7.20 ye kadar düştü. Türkiye'de yaşanan bu 7.20 den sonraki döviz yüksekliğinin ekonominin gereği olarak değil, yabancı yatırımcının Türkiye'nin borsasından çıkmak için gösterdiği çabaya bağlıyorum.

MB Başkanı, Eski düzenden farklı bir düzende olmayacağım. Enflasyonun düştüğünü görürsem ben de hemen faizi indirmeye başlayacağım şeklinde açıklama yaptı.

18 Nisan'da yapılacak para politikaları toplantısında faiz artırımı beklemiyorum. Düşüş de beklemiyorum. Bunu devam ettirerek ve artık kurdaki düşüş de devam ederse, stabiliteyi yakalarız.

Nihat OZDEMIR.
    Limak.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...tsizim-1825949

6. nasıl olacak bu iş ?
    cidden..
    şağı gidip düzeltse güzelgüzel çıkacağız.
    birileri de piyasayı sığ bulduğu anda ajite ediyor.
    ey benjo ne çektin ve güzelim.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle camilerde teravih namazının kılınmasıyla ilgili kararda geri adım atıldı. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Din İşleri Yüksek Kurulumuzun da açıkladığı gibi gerektiğinde oruçluyken aşı olmakta bir sakınca yoktur ve bu durum orucu bozmaz." ifadelerinde bulundu.
    sayıları arttırmamak adına mantıklı bir adım olmuş

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yok o daha uyuyor..
    Uyandım, dolgun bi şey mi var?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 716/1000 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız