Originally Posted by
Serdar yildiz
Herkes burada çok haklý, bu iti adam eden bu siyasiler, yalnýz birþey hatirlatayim, tewete girip ordan ihlas ve muco it in paylaþýmlarý altýna yazýn bu ite, ben küfür yazýyorum her türlü hakareti yaziyorim sizde yazýn. Herkes okusun bari, i kandil paylaþýmý yapýyor bben ailesine babasýna hepsine her türlü küfrü ediyorum, sizlerde girin yazýn oraya.
Doðru söylüyorsun Serdar arkadaþým ve de güzel birþey yapmýþsýn. O yüzsüz, piþkin suratlý mücoya sosyal medyayý dar etmek bence de güzel fikir.
Herkes þunu iyi bilsin ki hissenin bu yatýrýmcýlarý ters köþe hareketleri en baþýndan beri mücoit ve avanesi ile holdingin hýrsýz yönetici takýmýnýn gayet planlý ve programlý iþleridir. Söke una talip olma iþi bile bir günlük tavan ile baþlý baþýna yatýrýmcýlarý tuzaða çekmek için yapýlmýþ planlý bir giriþimdir. Bunlar daha dýþarýdan görülen hýrsýzlýðýn belki onda biri, buzdaðýnýn tepesidir. Siz bir de içeride dönen hile, soygun, talan ve daha binbir türlü düzenbazlýklarý, fýrýldaklarý bir düþünün. Bunlara bir dur diyen çýkmadýkça bu kurduklarý soygun düzenine devam edeceklerdir. Allah tez zamanda tüm küçük yatýrýmcýlara, bunlarýn tuzaðýndan kurtulmayý nasip etsin.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri