Yarın bir gün bu amirallerin bildirisinin ardında fetö ya da amerikadan emir alan başka bir klik çıkma olasılığı varmıdır.
Neyse aslında aynı cenahta olduğum bir insanla tartışır durumda olmak hoşuma gitmedi ,kendi adıma vazgeçtim, konuyu unutalım sn zaf doğu.Boşverin siz haklısınız diyeyim kapatayım konuyu.
Her yerdeler, bir kısmı tarikatlerin içine dağıldı, bir kısmı 'biz de yanıldık' deyip iktidarın içine..
Hatta sosyalist bile oldular Türk Solu Dergisinde yazdılar;
https://www.sondakika.com/haber/habe...imdir-9444911/
Genelde, son moda ise, Atatürkçü ve muhalif görünüyorlar...
Tabi bir de FETÖ cü olmayıp, zamanında onlara iş tutan liboş klik var, aynı yolun yolcuları. 'Aldanıp', onlarla yol yürüyenleri saymıyorum, veya bazıları gibi 'vesayetten kurtulmak için bunu yaptık itirafında bulunanları da'...onlar zaten ihale konsorsiyumu, bakara makara..
Karşı kliki de bilirim ben...çok sopa yedikleri için, pozitif ayrımcılık uyguluyorum onlara...'oralara' yaptığım yorumların %90 ı sansüre uğruyor, ara ara küçük dokundurmadan duramıyorum çünkü...FETÖ yokken de onlar vardı, onlar da alırlardı soruları..b..kunda boncuk olangiller...neyse..
Hiç kimse günahsız değil...ya da tek günahsız 'biziz', onu anladım ben bunca ömrümde...
Vicdan, tek gerçek yargıç...onun kafa rahatsa, koyun gerisine gitsin..
Yer İmleri