Daðýtmak istedikleri. Miktarý daðýtmýþ bu olmalýlar ki artýk kaçdan satarsam kâr diyor ki ve veriyor. Hhaftaya cuma günü muhtemeleen 65 kuruþ altýnda iþleme devam eder, bu yazýmda burda dursun. Haftaya cumaya bakarýz
Daðýtmak istedikleri. Miktarý daðýtmýþ bu olmalýlar ki artýk kaçdan satarsam kâr diyor ki ve veriyor. Hhaftaya cuma günü muhtemeleen 65 kuruþ altýnda iþleme devam eder, bu yazýmda burda dursun. Haftaya cumaya bakarýz
nisan bir þakasý yapalým dedik yaptýrmadýlar
ben diyorum eleþtirenleri forumdan atýn tarafýnýz belli olsun
müco it 69 sever
iki þekilde kör olur insan birincisi çok fazla ýþýkta
ikincisi karanlýkta iflah olmaz iyimserlerde ;
karamsarlarda kördür.
müco it yapacaðýný yaptý
hissenin fiyatý makul seviyede
fakat bu üç kaðýtçýlarýn dümeni bitmez kanal istanbulda ihale falan alacaðýný sanmýyorum
arsalarý varmýþ tapusunu gösterse inanmam ama bir gerçek var batmayacaklarý kesin
bir ara tuz gölünde depo yapacaklardý ihaleye baþvurduk falan haber yaptýlar tabi yine yalan
yeterlilik bile alamadýlar kanal istanbulu da kullanacaklarý kesin ama ihalenin sonuçlanmasýný beklemeyin
altýn yumurtlayan tavuk borsada uydur uydur parayý topla fiyatý düþür nasýl olsa alacak enayi var
5 10 bin tl riske deðer mi olabilir fazlasý olmaz üzebilir
hem satýyorlar.Hem de çok düþtü .buradan alýnýr diye düþünenlere algý yapýyorlar.
RORO ÇOCUKLARI
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn Medwig, eline saðlýk diyeceðim ama bana göre de yanlýþ yapmýþsýn.
Dostun aptalýndansa, düþmanýn (düþman aðýr oldu muhalifin diyelim) akýllýsý yeðdir. Evet, hus buradaki sivri yazýlarý ile zaman zaman tepki çekiyordu ama çoðu zaman gayet doðru þeyleri de dile getiriyordu. En azýndan farklý ses vererek bizleri akýllý davranmaya, fikir jimnastiði yapmaya zorlamýþ oluyordu. Bazen de güzel bilgiler verdiði olmuyor deðildi. Sözüm o ki, bugüne kadar hiç ses çýkarmayýp da bir kere yönetimi eleþtirdi diye yasaklamanýz doðru olmamýþ bence. Madem öyle, forumda IQ'su yerlerde gezen, fiyat 1,40'larda iken ortaya çýkýp o zamandan beri bu hýrsýz holdingi savunan yalama, pis pazarlamacýlarý da yasaklayýn da tam olsun o zaman.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri