Sayfa 776/916 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. 100 günlük ho seviyesinde şu an

2. 100 günlük hareketli ortalamada şu an

3. Bu haberde çıkmayacaksın da ne zaman çıkacaksın, emmi el atmiyor, yaparun ha verurun ha deyip duruyor heralde

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Daha evvel de yazdım ,gavurlar çok çıkış yapmış ve hala yapıyor.Şirket bence sağlam ,az bişi aldım gene ama erken aldım sanırım.Bu gavurlar başka bir şeyi fiyatlıyor,olay şirketlerden bağımsız,bir çöküş bekleniyor gibi tüm kağıtlarda acil çıkış yapıyor adamlar.Lot sayımı artırmamak için kendimi zor tutuyorum,şirket için bu rakamlar kelepir ,ama bir ama var işte maalesef kafamı kurcalayan.
    Erken alımlara başlamışım,beklemek lazımmış,neyse sorun yok bekleyelim bakalım neler olacak.Şimdilik yeni alımlar için kesinlikle erken,bu gidişle baya uzun süre de trendin düzelmesini beklemek gerekebilir.Her yer her şey tatsız.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla gene az bişi ekledim,ama içim nedense huzursuz,kağıda bakıyorum kelepir,sonra gavurlara bakıyorum,bunlar neden her seviyeden her kağıtdan kaçıyorlar neyi biliyorlar diye düşünüyorum canım sıkılıyor.Du bakali ne olcak.
    gavurlar borsada çöküşü fiyatlıyor,genelde hiç yanılmazlar.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    gavurlar borsada çöküşü fiyatlıyor,genelde hiç yanılmazlar.
    iyi de bu hisse niye en önde koşuyor anlamak mümkün değil.
    Borç yok, kasa dolar dolu, yeni halka az parası da gecek. Neyin derdinde bilinmiyor.

7. Köpek pisliği gibi hisse olunca böyle oluyor işte. Bist düşünce en önden koşup Bist toprlayınca olduğu yerde kalan hisseler derim genelde bunun gibiler işte.

8.  Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    iyi de bu hisse niye en önde koşuyor anlamak mümkün değil.
    Borç yok, kasa dolar dolu, yeni halka az parası da gecek. Neyin derdinde bilinmiyor.
    Gedik sabah malın altına yattı. Bofa ve global in satışlarını karşıladı, öğleden sonra döndü 8-9m lotu geri kustu. Tahta bu yüzden -7 oldu

Sayfa 776/916 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •