Sayfa 140/375 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

7.38 malıyetlı mallarımı 115 ten kaptırdım.Ama tekrar bu duraga ugrayacam.Elınde olan butun arkadaslara bol kazanclar dılerım.
    Bazı kısıler gıbı dussede asagıdan alırım dıye beklentım yok ınsallah cok yukarılara cıkarda elınde olan KY lar hatırı sayılır para kazanır.
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2. Çok yazık...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

3.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    7.38 malıyetlı mallarımı 115 ten kaptırdım.Ama tekrar bu duraga ugrayacam.Elınde olan butun arkadaslara bol kazanclar dılerım.
    Bazı kısıler gıbı dussede asagıdan alırım dıye beklentım yok ınsallah cok yukarılara cıkarda elınde olan KY lar hatırı sayılır para kazanır.
    Üzülmenize hic gerek yokmus. Üstelik ne kadar da dogru kararmis. Sanirim dahasi da geliyor. Kolay gelsin..

Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    113.10 dan gerı donus yaptım herkeze bol sans

Alıntı Originally Posted by Okane Yazıyı Oku
    Üzülmenize hic gerek yokmus. Üstelik ne kadar da dogru kararmis. Sanirim dahasi da geliyor. Kolay gelsin..
    Normalde 113 ten gerı almıyacaktım ama nthollerı 5.30 dan kaptırınca tekrar buraya ugramayı uygun gordum.

6. Altın uçuşta yarın bu da coşar

7. sabah sabah 1 saatte a.... k... bank of u 400k lot satti ,ondan sonra toplayamadi zaten kagit kendini. İnşalah yarında böyle şiyler yapmaz

8. Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 140/375 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •