Sayfa 636/907 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7253 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Toplantıya elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Bu sebeple Elektronik Genel Kurul Sisteminde (“EGKSâ€) işlem yapacak pay sahiplerinin öncelikle güvenli elektronik imza sahibi olmaları ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (“MKKâ€) e-MKK Bilgi Portalı’na kaydolmaları gerekmektedir. E-MKK Bilgi Portalı’na kaydolmayan ve güvenli elektronik imzaları bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin EGKS üzerinden elektronik ortamda genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olmayacaktır.

Toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyen pay sahiplerinin veya temsilcilerinin 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “ Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelikâ€, 29 Ağustos 2012 tarih ve 28396 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “ Anonim Şirketlerin Genel Kurullarında Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakkında Tebliğ “ hükümlerine uygun olarak yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.

Sermaye Piyasası Kanunu’nun ilgili maddesi uyarınca kayden izlenen payları tevdi edecek olan pay sahiplerinin, “Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu Toplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmelik†hükümleri doğrultusunda, örnekleri yönetmelik ekinde yer alan “Tevdi Olunan Paylara İlişkin Temsil Belgesi†ve “Talimat Bildiri Formu†düzenlemeleri gerekmektedir.

Pay sahipleri, temsilcilerini; Elektronik Genel Kurul Sistemini kullanarak yetkilendirebilecekleri gibi, aşağıda örneği bulunan vekâletname formunu veya Şirket merkezimiz ile Şirketimizin https://www.ihlas.com.tr internet adresinden temin edebilecekleri vekaletname formunu doldurup imzalarını notere onaylatarak veya noterce onaylı imza sirkülerlerini, kendi imzalarını taşıyan vekaletname formuna ekleyerek toplantıda kendilerini temsil ettirebilirler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Yatırımcı İlişkileri Bölümü

İhlas Holding A.Ş.
    Merkez Mahallesi 29 Ekim Cad. İhlas Plaza No:11
    34197 Yenibosna/İstanbul
    Telefon: 0(212) 454 24 28
    Faks: 0(212) 454 24 27
    E-Mail: yatirimci@ihlas.com.tr

Yatırımcı İlişkileri Bölüm Görevlisi: Özge Cantürk
    Telefon:0212 454 20 59
    E-mail: ozge.canturk@ihlas.com.tr

Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi: H.Alev Volkan
    Telefon: 0(212) 454 20 62
    E-mail: alev.volkan@ihlas.com.tr
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Eleştiri vs sözlere tamam ama hakaret ve kufurlere artık ceza vereceğim , lütfen bu sözlere bir son verelim ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bence cimer SPK twter heryerden yüklenilsin gerekirse devlet tahtaya el atsın kayyum atansın dünya bu rezaleti duymayı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Siren'im,bu serdar yıldiz neşeli günlerdeki Ziya'yı hatırlattı bana çakı bıçağı ile aslan'nın bacaklarını ayırdıydı yabu ondanda baskın çıktı ver Allah'ım ver 300,400,500 olmadı yetmedi bir milyon durdur durdurabilirsen olmazki bu kadarda be birader bende düzgün bir yorumcu sanıyordum Hus'um kendi arzu ,isteği ve rızası ile ceza alınca meydan Serdar'a kaldı galiba hisse senetleri havada uçuşuyor ortalık toz duman ..Oksijen'im ne derler acep Serdar'ın aslanın bacaklarını ayırma işine yoksa yeni bir mücovit mi doğuyor öyle ya millon lotlar falan..
    Vardır parası alıyodur belki
    Lakin yazma sebebim o değil, bugün çok güzel bir rüya gördüm...sonra hisseye aylık bir baktım " "O my god" didim" bu ne hadı hayırlısı bekleyip görelim dedim.

6. bu güzel forumda küfür etmeler falan yakışmıyordu zaten, güzel güzel çizgisini hiç bozmadan konuşan arkadaşlar varken bir yanda da böyle kufurlü konuşmaları yapanların olması yan yana koyamıyordum ,güzel olmuş elinize sağlık.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Eleştiri vs sözlere tamam ama hakaret ve kufurlere artık ceza vereceğim , lütfen bu sözlere bir son verelim ..
    Biraz anlayışlı olsanız milleti soyan bir grup var. Burda patron ve spege olan bir hakaret var ise anlayışla karşılayın ,kendi içinde bir birine yapan olursa tamam kabul. Milletin canı çok yandı.

8.  Alıntı Originally Posted by Poma22 Yazıyı Oku
    Bence cimer SPK twter heryerden yüklenilsin gerekirse devlet tahtaya el atsın kayyum atansın dünya bu rezaleti duymayı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunu her yerde bilgi olarak yazın millleti teşvik edin

Sayfa 636/907 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •