Sayfa 637/748 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0210407-28.pdf

İpek Ailesinin tüm mal varlıgı dondurulmuş yargılaması olanlarda dahil
    helal olsun devletime.işte böyle el koymak az bile.hazineye devret fakir fukaraya dağıt.şerefi beş para etmeyen sülüklere bu şart.içimizde olup da hala fetöye desdek veren bisürü işadamı var bunların da anasını bellesinler

Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    helal olsun devletime.işte böyle el koymak az bile.hazineye devret fakir fukaraya dağıt.şerefi beş para etmeyen sülüklere bu şart.içimizde olup da hala fetöye desdek veren bisürü işadamı var bunların da anasını bellesinler
    Devlet bizim devlet kardeş güzelde bu karar geç olmadimi.
    5 senede mahkeme bitmezmi bunlar sorgulanmali

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kırmızı altı ve üstü ayrı dünyalar bu kozaada
    Kırmızıdan dayak yemiş şimdilik

4. büyük resimde ise pozitifim kırmızı üzerinde kaldıkça 13tl üzeri yani.
    haftalık ortalamasında hisse.

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    büyük resimde ise pozitifim kırmızı üzerinde kaldıkça 13tl üzeri yani.
    haftalık ortalamasında hisse.
    Ellerine sağlık . İpeke de yabancı oranı geçen yıl %30-40 şimdi %6.5 , KOZAA %50 den %30 kozal %70 şerden %22 lere düştü

Bu durumu düşünce sizce satıp yerliden mi alıyorlar yoksa başka hesaplar mı topluyor ? Kozalda %50 yabancı oranı erimesi demek 2 milyar TL yakın çıkış demek ama hisse 155 gördü örnek olarak

Evet teknik olarak düzeltmelerdeler ama eskiden takas olarakta yorumlardın şuan çok garip olaylar dönüyor gibi ..

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Devlet bizim devlet kardeş güzelde bu karar geç olmadimi.
    5 senede mahkeme bitmezmi bunlar sorgulanmali
    öyle dediğin gibi olmuyor maalesef.adama mal verdim kefaletli çek aldım.ödenmedi.mallarına satılamaz şerhi koydum. mahkeme ne b.k yemek için hala bekliyor.kardeşim sat gayrımenkullerini öde paramı.

Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    öyle dediğin gibi olmuyor maalesef.adama mal verdim kefaletli çek aldım.ödenmedi.mallarına satılamaz şerhi koydum. mahkeme ne b.k yemek için hala bekliyor.kardeşim sat gayrımenkullerini öde paramı.
    Biz ne yazmisiz 5 sene sonra mallarına el koymanın geç olduğunu vede mahkemelerin 5 yılda sonuçlanmadı gibi elestirmisiz anlamadım ne demek istediniz

8. Selam cinali Bey uzun zamandır yoktunuz Kozada beklemeye devam mı ediyorsunuz

Sayfa 637/748 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •