Originally Posted by
Serdar yildiz
Önce söke unu paylaþtým, henüz ulu un almadý, sadece gizlilik anlaþmasý yaptýlar, buna karþýlýk iflas holding teklif verdi , bitmedi hicbirsey . Guvenmiyorum ben þahsen ancak bitmedi un iþi.
Diðer taraftan petrol iþi sýrasý ile verdim oraya 2018 yýlýnda Çinliler ile ortaklýk anlaþmasý imzaladý ve TPAO da arama yetkisi verdi bunlara, asýl önemli tarafý, TPAO geçen yýl bu Çinli ve ihlas holdingin aradýðý bölgelerde petrol bulunduðunu duyurdu. Ancak ihlas biz bulduk demedi, TPAO bulundu dedi, acaba bulundu da saklýyorlar mi diye düþünüyorum,
Hani Cumhurbaþkaný ile görüþtükten sonra 2021 yýlý ihlaslarin yýlý olacak diye açýklama yapýnca ben bunlara güvenip almak istedim hisseyi,
Gel Gorki bu teklifler ve ortaklýklar ve petrol kanal hastane un fabrikasý bu kadar açýklama var iken beklenti büyük iken neden hisseyi 65 kuruþa dusurduler asýl bu önemli. Bu beni korkutuyor fiyatý, bu durumda þu an hisse belkide 2 lira olmalýydý. Görüþ düþünce fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
Bunca senedir bu kadar çok sektöre yayýlmýþlar da zarardan baþka ne halt etmiþler ki þimdi de bi p*k anlamadýklarý un sektörüne girmeye çalýþýyorlar. Yine algý operasyonu ve yalan dolan iþlerin peþindeler. Bu beceriksiz, h***z yönetici takýmýnýn acilen deðiþmesi lazým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri