Sayfa 640/907 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın bu alanda yaptığı çalışmaların hedefi, ankonvansiyonel yöntemleri ülkemizde başarı ile uygulayarak geleneksel yöntemlerle üretilmesi mümkün olmayan hidrokarbon rezervlerini de ekonomimize kazandırmaktır. TPAO’nun Güneydoğu Anadolu ve Trakya Bölgelerinde yoğunlaşan faaliyetleri günümüzde başarıyla sürdürülmeye devam etmektedir.

2014 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde, ankonvansiyonel yöntemlerin kullanılmasının uygun olduğu değerlendirilen, Konacık-1 ve Akçay-1 kuyularının sondajı tamamlanmıştır. Konacık-1 kuyusunda 500 metre yatay sondaj yapılmış, sonrasında hidrolik çatlatma ile 42 API yüksek graviteli şeyl petrolü alınmıştır. 2019 yılı içerisinde, Gözalan-1/K/M ve Batı Bostanpınar-1/R kuyularının sondajı tamamlanmıştır. Gözalan-1/K/M kuyusunda yaklaşık 1000 metre yatay sondaj başarı ile yapılmış ve hidrolik çatlatma operasyonu başlatılmıştır. Batı Bostanpınar-1/R kuyusunda ise 2020 yılının ilk çeyreğinde çatlatma operasyonunun yapılması planlanmaktadır.

Trakya Bölgesi’nde, havzanın şeyl gaz ve kesif kumtaşı gazlarına yönelik potansiyel belirleme faaliyetleri devam etmektedir. 2015 yılında Çeşmekolu-1 ve 2016 yılında Çakıcı-1 kuyularında sondaj tamamlanmış, 2017 yılında hidrolik çatlatma operasyonları gerçekleştirilmiştir. 2019 yılı içerisinde Çeşmekolu-2/S kuyusunun sondajı 4750 m’de tamamlanmış olup, 2020 yılı içerisinde hidrolik çatlatma operasyonunun yapılması planlanmaktadır.

Milli enerji politikamıza uygun olarak ankonvansiyonel kaynaklara yönelik bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz ve devam eden sondaj faaliyetleriyle TPAO, ülkemizin hidrokarbon potansiyelini açığa çıkarmak için teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak çalışmaya kesintisiz şekilde devam etmektedir.

Ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını azaltma hedefine katkıda bulunmak temel amacımızdır. Ankonvansiyonel teknikleri kullanarak yürüttüğümüz faaliyetlerdeki amacımız, ülkemizin şimdiye kadar üretime katılamamış kaynaklarından ankonvansiyonel yöntemleri kullanarak üretim yapabilmektir.

TPAO olarak ankonvansiyonel alanda her türlü çalışmayı gerek ortaklığımız bünyesinde gerek diğer kurum ve kuruluşlarla ortak projelerle gerçekleştirmekteyiz. Bu bağlamda, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Zonguldak kömürlerinin kömür gazı potansiyelini araştırmak üzere Kasım 2018’de bir işbirliği protokolü imzalanmıştır. 2019 yılı boyunca yapılan çalışmalar ile Zonguldak’taki kömür gazının ülke ekonomisine kazandırılması konusunda TTK’ye teknik destek verilmeye devam edilmektedir.

2. Önce söke unu paylaştım, henüz ulu un almadı, sadece gizlilik anlaşması yaptılar, buna karşılık iflas holding teklif verdi , bitmedi hicbirsey . Guvenmiyorum ben şahsen ancak bitmedi un işi.

Diğer taraftan petrol işi sırası ile verdim oraya 2018 yılında Çinliler ile ortaklık anlaşması imzaladı ve TPAO da arama yetkisi verdi bunlara, asıl önemli tarafı, TPAO geçen yıl bu Çinli ve ihlas holdingin aradığı bölgelerde petrol bulunduğunu duyurdu. Ancak ihlas biz bulduk demedi, TPAO bulundu dedi, acaba bulundu da saklıyorlar mi diye düşünüyorum,

Hani Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra 2021 yılı ihlaslarin yılı olacak diye açıklama yapınca ben bunlara güvenip almak istedim hisseyi,

Gel Gorki bu teklifler ve ortaklıklar ve petrol kanal hastane un fabrikası bu kadar açıklama var iken beklenti büyük iken neden hisseyi 65 kuruşa dusurduler asıl bu önemli. Bu beni korkutuyor fiyatı, bu durumda şu an hisse belkide 2 lira olmalıydı. Görüş düşünce fikri olan varsa yazarsa sevinirim.

3. Arkadaşlar, geçmiş yıllarda,aylarda,günlerde burada karşılıklı yanlış anlaşılmalardan dolayı sert tartışmalarımız ve hakaretler,hak helal etmemeler,beddualar,saygısızlıklar,dargınlıklar,kü skünlükler,incinmeler vb nahoşluklar tatsızlıklar oldu malesef ama kimsede diğer kişinin ne anlatmaya çalıştığını ne demek istediğini anlamak dinlemek için gayret sarfetmedi..Benim vicdanım rahat çünkü kötü niyetli bir insan asla değilim malümunuz üzere bu Çbs şirketleri hepimizin psikolojisini fena bozdu herkes birbirlerinden nem kapar hale geldi alıngan oldu..Eğer gerçek yüzlerimizi görmüş olsak birbirlerimizi yüz yüze tanımış olsak inanınki ön yargılarımızın yersiz olduğunu anlayıp kurtulmuş olacağız..o yüzden diyorumki;Allah nasip eylerse (inşallah) salı gün oruçlu olacağız yani Ramazan-i şerife bismillah diyeceğiz gelin kırgınlıkları ,dargınlıkları,küskünlükleri,kini,nefreti bir tarafa bırakalım gelin tanış ve barış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz..Gurur meselesi yapmayın artık ben 2.kez size kadim dost eli uzatıyorum bunu kendime vazife eyledim inançlarım gereği ama yinede siz biliriniz..Cümlenize Selam ve Dua ile ..Allah;çavuşoğullarına bu mübarek aylarda merhamet , insaniyetlik,bizim haklarımızdan nasıl kurtulacaklarına dair düşünmeyi nasip eylesin..Amin..

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    oksijenim naptın sende durumlar nasıl? muteberu kardeşim gibi keskin reflexle satış yapıp pusudamısın yoksa ?
    Malum ortalık yangın yeri, sen de yangından ne kaçırdın diyorsun sirenim.
    Hele deyiver sen ne yaptın? Yangından canını mı, malını mı kurtardın?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, geçmiş yıllarda,aylarda,günlerde burada karşılıklı yanlış anlaşılmalardan dolayı sert tartışmalarımız ve hakaretler,hak helal etmemeler,beddualar,saygısızlıklar,dargınlıklar,kü skünlükler,incinmeler vb nahoşluklar tatsızlıklar oldu malesef ama kimsede diğer kişinin ne anlatmaya çalıştığını ne demek istediğini anlamak dinlemek için gayret sarfetmedi..Benim vicdanım rahat çünkü kötü niyetli bir insan asla değilim malümunuz üzere bu Çbs şirketleri hepimizin psikolojisini fena bozdu herkes birbirlerinden nem kapar hale geldi alıngan oldu..Eğer gerçek yüzlerimizi görmüş olsak birbirlerimizi yüz yüze tanımış olsak inanınki ön yargılarımızın yersiz olduğunu anlayıp kurtulmuş olacağız..o yüzden diyorumki;Allah nasip eylerse (inşallah) salı gün oruçlu olacağız yani Ramazan-i şerife bismillah diyeceğiz gelin kırgınlıkları ,dargınlıkları,küskünlükleri,kini,nefreti bir tarafa bırakalım gelin tanış ve barış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz..Gurur meselesi yapmayın artık ben 2.kez size kadim dost eli uzatıyorum bunu kendime vazife eyledim inançlarım gereği ama yinede siz biliriniz..Cümlenize Selam ve Dua ile ..Allah;çavuşoğullarına bu mübarek aylarda merhamet , insaniyetlik,bizim haklarımızdan nasıl kurtulacaklarına dair düşünmeyi nasip eylesin..Amin..
    Ağzına yüreğine sağlık ortağım

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Önce söke unu paylaştım, henüz ulu un almadı, sadece gizlilik anlaşması yaptılar, buna karşılık iflas holding teklif verdi , bitmedi hicbirsey . Guvenmiyorum ben şahsen ancak bitmedi un işi.

Diğer taraftan petrol işi sırası ile verdim oraya 2018 yılında Çinliler ile ortaklık anlaşması imzaladı ve TPAO da arama yetkisi verdi bunlara, asıl önemli tarafı, TPAO geçen yıl bu Çinli ve ihlas holdingin aradığı bölgelerde petrol bulunduğunu duyurdu. Ancak ihlas biz bulduk demedi, TPAO bulundu dedi, acaba bulundu da saklıyorlar mi diye düşünüyorum,

Hani Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra 2021 yılı ihlaslarin yılı olacak diye açıklama yapınca ben bunlara güvenip almak istedim hisseyi,

Gel Gorki bu teklifler ve ortaklıklar ve petrol kanal hastane un fabrikası bu kadar açıklama var iken beklenti büyük iken neden hisseyi 65 kuruşa dusurduler asıl bu önemli. Bu beni korkutuyor fiyatı, bu durumda şu an hisse belkide 2 lira olmalıydı. Görüş düşünce fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
    Bunca senedir bu kadar çok sektöre yayılmışlar da zarardan başka ne halt etmişler ki şimdi de bi p*k anlamadıkları un sektörüne girmeye çalışıyorlar. Yine algı operasyonu ve yalan dolan işlerin peşindeler. Bu beceriksiz, h***z yönetici takımının acilen değişmesi lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, geçmiş yıllarda,aylarda,günlerde burada karşılıklı yanlış anlaşılmalardan dolayı sert tartışmalarımız ve hakaretler,hak helal etmemeler,beddualar,saygısızlıklar,dargınlıklar,kü skünlükler,incinmeler vb nahoşluklar tatsızlıklar oldu malesef ama kimsede diğer kişinin ne anlatmaya çalıştığını ne demek istediğini anlamak dinlemek için gayret sarfetmedi..Benim vicdanım rahat çünkü kötü niyetli bir insan asla değilim malümunuz üzere bu Çbs şirketleri hepimizin psikolojisini fena bozdu herkes birbirlerinden nem kapar hale geldi alıngan oldu..Eğer gerçek yüzlerimizi görmüş olsak birbirlerimizi yüz yüze tanımış olsak inanınki ön yargılarımızın yersiz olduğunu anlayıp kurtulmuş olacağız..o yüzden diyorumki;Allah nasip eylerse (inşallah) salı gün oruçlu olacağız yani Ramazan-i şerife bismillah diyeceğiz gelin kırgınlıkları ,dargınlıkları,küskünlükleri,kini,nefreti bir tarafa bırakalım gelin tanış ve barış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz..Gurur meselesi yapmayın artık ben 2.kez size kadim dost eli uzatıyorum bunu kendime vazife eyledim inançlarım gereği ama yinede siz biliriniz..Cümlenize Selam ve Dua ile ..Allah;çavuşoğullarına bu mübarek aylarda merhamet , insaniyetlik,bizim haklarımızdan nasıl kurtulacaklarına dair düşünmeyi nasip eylesin..Amin..
    Amin ecmain wise'm.

8.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Ağzına yüreğine sağlık ortağım

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Allah razı olsun Atik kardeşim..Bilmukabele..Ecmain..Selamlar..

Sayfa 640/907 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •