Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
Arkadaþlar, geçmiþ yýllarda,aylarda,günlerde burada karþýlýklý yanlýþ anlaþýlmalardan dolayý sert tartýþmalarýmýz ve hakaretler,hak helal etmemeler,beddualar,saygýsýzlýklar,dargýnlýklar,kü skünlükler,incinmeler vb nahoþluklar tatsýzlýklar oldu malesef ama kimsede diðer kiþinin ne anlatmaya çalýþtýðýný ne demek istediðini anlamak dinlemek için gayret sarfetmedi..Benim vicdaným rahat çünkü kötü niyetli bir insan asla deðilim malümunuz üzere bu Çbs þirketleri hepimizin psikolojisini fena bozdu herkes birbirlerinden nem kapar hale geldi alýngan oldu..Eðer gerçek yüzlerimizi görmüþ olsak birbirlerimizi yüz yüze tanýmýþ olsak inanýnki ön yargýlarýmýzýn yersiz olduðunu anlayýp kurtulmuþ olacaðýz..o yüzden diyorumki;Allah nasip eylerse (inþallah) salý gün oruçlu olacaðýz yani Ramazan-i þerife bismillah diyeceðiz gelin kýrgýnlýklarý ,dargýnlýklarý,küskünlükleri,kini,nefreti bir tarafa býrakalým gelin tanýþ ve barýþ olalým iþi kolay kýlalým sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz..Gurur meselesi yapmayýn artýk ben 2.kez size kadim dost eli uzatýyorum bunu kendime vazife eyledim inançlarým gereði ama yinede siz biliriniz..Cümlenize Selam ve Dua ile ..Allah;çavuþoðullarýna bu mübarek aylarda merhamet , insaniyetlik,bizim haklarýmýzdan nasýl kurtulacaklarýna dair düþünmeyi nasip eylesin..Amin..
Amin ecmain wise'm.