Sayfa 8/91 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 57 - 64 arası.

Konu: AYDEM - Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş

Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Sn Cilginfenci;
    Diger arz topiclerinde kac lot arz edilecegini, arz seklinin oransal mi esit mi olacagini, ne zaman isleme baslayacagini vs vs vs ....... soran siz değil misiniz?
    Izahnameyi okumaya üsenen bir yatirimci olarak "okumadan arastirmadan borsaya gelip sonra firma kottan cikarilinca spk goreve demeyin" demeniz biraz dusundurucu olmus acikcasi.??

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok haklısınız ben halka arzları 3-5 tavan yapıp çıkma mantığıyla görüyorum. durumumuz yoktu okuyamadık. Okuyan değerli üyeler fikirlerini beyan ediyor. Bende ona istinaden yorum yazdım. Zarar eden şirkete ortak olmam

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Çok haklısınız ben halka arzları 3-5 tavan yapıp çıkma mantığıyla görüyorum. durumumuz yoktu okuyamadık. Okuyan değerli üyeler fikirlerini beyan ediyor. Bende ona istinaden yorum yazdım. Zarar eden şirkete ortak olmam
    Saygi duyarim.
    Iyi aksamlar bol kazanclar.

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

3.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Serdar bey haklı. derinliklerinde potansiyel barındırıyor olabilir. Zaten bedelli yasağı var.
    Bedelli yasağı yok, 6 ay bedelli yapmama sözü var.İkisi farklı anlam taşır.Ayrıca diğer arzlarda 1 yıl iken bunda 6 ay . Pek aceleciler bedelli konusunda .Spk nasıl izin verdi bilmiyorum bu kadar zarar yazan bir şirkete, çözemedim. 1 lot başvuru yapacağım.Sizler de dikkatli olun arzum a benzemesin.Herkes kendi kararını versin, okusun, araştırsın.

Arzum arz fiyatı nın altında mı hayır 6 tavan yapmış şu anda 22 tl civarı arz dan alan için sıkıntı yok ama 6 cı tavandan alan zararlı zarar zor çıkar. Aydem de arz edilecek lot çok ve 4 gün sürüyor belki bütün talep ler karşılanan bilir. İyi araştırmak gerek doğru kararı herkez kendi verir. Hayırlı olsun diyelim.

5. şimdiye kadar bütün arzlara bir kaç hesapla katıldım. bu bilançoyla aydeme katılmama kararı aldım. katılacaklara bol kazançlar dilerim.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    asla öyle bir şey olamaz bu yatırımcı profili varken. felaket tellalığı yapmaya gerek yok.
    kimsenin felaket tellalligi yaptigi yok. bilancolar ve sirketin mali durumu ortada. biraz analiz edin ondan sonra yazin. Siz sirketin borclarina ve son 3 yil neden ust uste zarar acikladigina ve neden diger halka arzlardan farkli olarak 4 gun mallarini satisa sunduguna ve neden oransali sectigine kafa yorun bence!!
    Arzuma girmemistim ve buna da girmeyecegim. girenlerin yolu açik şansi bol olsun.

Alıntı Originally Posted by Deniz_c Yazıyı Oku
    Bedelli yasağı yok, 6 ay bedelli yapmama sözü var.İkisi farklı anlam taşır.Ayrıca diğer arzlarda 1 yıl iken bunda 6 ay . Pek aceleciler bedelli konusunda .Spk nasıl izin verdi bilmiyorum bu kadar zarar yazan bir şirkete, çözemedim. 1 lot başvuru yapacağım.Sizler de dikkatli olun arzum a benzemesin.Herkes kendi kararını versin, okusun, araştırsın.
    Bedelli yasağından kastım 6 ay boyunca bedelli sermaye artırımı yapmayacağım sözü idi. Haklısınız sizin anlamanız için daha açık ifadeler kullanmalıydım. Bedelli yapması için kendisinin de bedel ödemesi lazım. Halka açıklık oranı çok yüksek olmayacak. Kolay değil hemen 6 ay sonra bedelli sermaye artırımı yapması.

İzahnameyi henüz okuyamadım. Bir şirketin arzına onay için 2 yıl üst üstte kar etme kriteri yokmuydu?

Sayfa 8/91 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •