hani bu gün yeşillenecekti![]()
hani bu gün yeşillenecekti![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Bugünün kritik rakamı 144.500. Bunun altında kaldığı, kapanış yaptığı sürece çok olumsuz. Bir üzerinde 146.700. Bunların üzerinde kapanış yapamayan Vob çok olumsuz. Bunların üzerinde kapanışlar gelmedikçe her an herşey olabilir. Çok dikkatli olmalı long olanlar ve hisse taşıyanlar.
10 dakikada TOFAS %-2 vadeli..
hay sizin borsanıza!
Bitmedi yalanlarınız, yolsuzluklarınız, sahtekarlıklarınız, hırsızlıklarınız. Bitirdiniz ülkeyi, insanların umudunu.
https://youtu.be/45Go-sulLbA
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hisse detayı bir tarafa..ama endeks için, bir çırpıda 10 "bahane" sayabilirim..bahane diyorum, çünkü çıkış ya da düşüş için bahane uydurmak en kolay şey..önemli olan büyüklerin pozisyonlanması.
ne biliyim ben pozisyonlanmayı diyenler de, tekniğe bakıyor zaten..teknk de orta vade satta..dolayısıyla düşüş ihtimali çıkış ihtimalinden gep daha fazladır düşüş trendinde...kısa vade tepkiler hep kısa soluklu kalıyor...1300 altından gelen sert tepki, geçen hafta zayıfadı ve tekrar düşüşe yöneldik bence.
eğer öğleden sonra artıya dönersek de, çok rahat 10 bahane sayabilirim..yani işin en kolayı olan harekete bahane uydurmak.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri