evet yarın bence de yukarı. Düşüş olacaksa Çarşamba olur ya beklenti bitti diye yada beklentinin tersi gerçekleşti diye.
Spek şov yapacak o satmadan siz satın derken sanki bunu yarın yapacak gibi algıladım.
Günlük 55 bin vaka , 250-300 ölüm olduğu bir ortamda , herşey olduğu gibi devam etsin diyemezler. Mutlaka kısıtlamalar artacak ama ne kadar artacak yarın akşam belli olur ama bence sinyaller , en azından 10-15 gün büyük kısıtlamalar olacak gibi.
Herkes için hayırlısı olsun.Kritik bir süreç.
Grafı gereğinden fazla zoom yapmışsınız bu da genel resmi görmenizi engellemiş bende bir korelasyon grafı atacağım.
Şu durumda bile petun geride demişsiniz ama ben öyle düşünmüyorum 1-2 haftaya kadar kafa kafaya gidiyorlardı ondan önce de süt öndeydi. Bu fark daha fazla açılamaz evet her şey olabilir kağıtlar düşer çıkar ama ben böyle düşünüyorum
Korelasyon hakkında bir fikrim yok ama sektörel olarak pnsüt neden içecek(meşrubat) sektöründe yer alıyorda gıda sektöründe gözükmüyor bazı yerlerde bende onu anlamıyorum.Yoğurt,peynir içecekmi oluyor.
Dediğim gibi önümüzdeki günlerde kritik bir süreç bizi bekliyor.
Kâr realizasyonuda gelebilir.(Mantık sendromu)
Bu durumu fırsat bilen büyük yatırımcılar mal toplayıp bizi sektör ortalamasınada getirebilirler.(Aşk sendromu)
Bazen mantık bazen aşk kazanır 😅
Lütfen herkes kararını verirken kendi özgür iradesi ile karar versin.Sonra kimse kimseyi sorumlu tutmasın verdiği karardan
Herkes için hayırlısı olsun.
Yer İmleri