evet yarýn bence de yukarý. Düþüþ olacaksa Çarþamba olur ya beklenti bitti diye yada beklentinin tersi gerçekleþti diye.
Spek þov yapacak o satmadan siz satýn derken sanki bunu yarýn yapacak gibi algýladým.
Günlük 55 bin vaka , 250-300 ölüm olduðu bir ortamda , herþey olduðu gibi devam etsin diyemezler. Mutlaka kýsýtlamalar artacak ama ne kadar artacak yarýn akþam belli olur ama bence sinyaller , en azýndan 10-15 gün büyük kýsýtlamalar olacak gibi.
Herkes için hayýrlýsý olsun.Kritik bir süreç.
Grafý gereðinden fazla zoom yapmýþsýnýz bu da genel resmi görmenizi engellemiþ bende bir korelasyon grafý atacaðým.
Þu durumda bile petun geride demiþsiniz ama ben öyle düþünmüyorum 1-2 haftaya kadar kafa kafaya gidiyorlardý ondan önce de süt öndeydi. Bu fark daha fazla açýlamaz evet her þey olabilir kaðýtlar düþer çýkar ama ben böyle düþünüyorum
Korelasyon hakkýnda bir fikrim yok ama sektörel olarak pnsüt neden içecek(meþrubat) sektöründe yer alýyorda gýda sektöründe gözükmüyor bazý yerlerde bende onu anlamýyorum.Yoðurt,peynir içecekmi oluyor.
Dediðim gibi önümüzdeki günlerde kritik bir süreç bizi bekliyor.
Kâr realizasyonuda gelebilir.(Mantýk sendromu)
Bu durumu fýrsat bilen büyük yatýrýmcýlar mal toplayýp bizi sektör ortalamasýnada getirebilirler.(Aþk sendromu)
Bazen mantýk bazen aþk kazanýr 😅
Lütfen herkes kararýný verirken kendi özgür iradesi ile karar versin.Sonra kimse kimseyi sorumlu tutmasýn verdiði karardan
Herkes için hayýrlýsý olsun.
Yer Ýmleri