Sayfa 781/919 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Dohol ek satış hakkıyla toplam 160 milyon lot satıyor yani 800 milyon TL.bankasina para giriyor ayrıca 100 milyon TL.de temettuden alıyor eder 900 milyon TL.para deli para, bu parayla yatirim bankasını finanse eder, yeni şirketler satin alır, yapar da yapar, hisseyi elinde tutan ağababaları önceki yazdıklarımı ve bu yazdıklarımı bilmez mi? BİLİYORLARRRRR
    Fiyat başka değer başka.Şirket değerli,ama ucuz,uzun süre de uzun kalacak,çünkü borsaya yeni para girişi yok,adamlar da lotlarını neden yüksek fiyatdan artırsınlar,bu ortamda küçük yatırımcının dayanamayıp aşağı seviyelerden lotlarını satacaklarını biliyorlar.Bu oyun dohol e özgü değil,aynı durumda onlarca şirket var.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Fiyat başka değer başka.Şirket değerli,ama ucuz,uzun süre de uzun kalacak,çünkü borsaya yeni para girişi yok,adamlar da lotlarını neden yüksek fiyatdan artırsınlar,bu ortamda küçük yatırımcının dayanamayıp aşağı seviyelerden lotlarını satacaklarını biliyorlar.Bu oyun dohol e özgü değil,aynı durumda onlarca şirket var.
    Sayın hkm, bu hisse bist 30 hissesi, sıradan sığ bir hisse değil ki ky nin dayanamayıp elindeki lotlari satmasını beklesinler, cem okullu ky nin yapacağını zaten yapmadi mi? Cem okullu lotlarini ky ye mi sattı? babalara mi yoksa emmiye mi? Bist 30 hissesinde ku nin ağırlığı nedir ki? bu hissenin beklentileri var önceki yazilarimda yazdım, yabancının en rahat girip çıkabileceği bir hisse, ky saplantisi degil bence, filler kendi aralarında tepisiyorlar, ata girdi mala nasıl ters köşe yaptılar, ata dan işlem yapan sence ky mi? Bence değil, bugün Ata alır basarlar aşağıya, yarın döner citi bofa deutsche bank alır, bgc alır, credit alır, o zaman ne yapabilir mali elinde tutanlar, onlarda ayak uydururlar gidişata, ky etkilemez bunun gidişatını, 190 milyon lot basıldı, karsilayanlarinda bir hesabı var, hesap henüz görülmedi,

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Sayın hkm, bu hisse bist 30 hissesi, sıradan sığ bir hisse değil ki ky nin dayanamayıp elindeki lotlari satmasını beklesinler, cem okullu ky nin yapacağını zaten yapmadi mi? Cem okullu lotlarini ky ye mi sattı? babalara mi yoksa emmiye mi? Bist 30 hissesinde ku nin ağırlığı nedir ki? bu hissenin beklentileri var önceki yazilarimda yazdım, yabancının en rahat girip çıkabileceği bir hisse, ky saplantisi degil bence, filler kendi aralarında tepisiyorlar, ata girdi mala nasıl ters köşe yaptılar, ata dan işlem yapan sence ky mi? Bence değil, bugün Ata alır basarlar aşağıya, yarın döner citi bofa deutsche bank alır, bgc alır, credit alır, o zaman ne yapabilir mali elinde tutanlar, onlarda ayak uydururlar gidişata, ky etkilemez bunun gidişatını, 190 milyon lot basıldı, karsilayanlarinda bir hesabı var, hesap henüz görülmedi,
    Sayın blackm siz aracı kurumlara takılmayın.Benim bile dört ayrı yerden alım satımlarım var.Onları boşverin.Gavurlar bir bu kağıtdan çıkmadı tüm kağıtlardan çıktı.Buna özgü olsa emmi yurtdışından kendi lotlarını sattı derdim ama ondan da kuşkuluyum.Spek dediğin yukarı rahatça götüremiyeceği kağıdı şu anda artırmaz.Şimdi yukarı götürse muhtemelen kafasına mal yer,ortam bu açıdan müsait değil.Yoksa kağıda güvenim de tam ,yatırımcısıyım da ,baya para kazandığım bu kağıtda ikinci tur alımlarıma da başladım.Benim yazdıklarım olayın taktiksel kısmı,yoksa şirket elbet bedava da borsa maalesef değişik bir mecra,o kedi buraya gelecek denmez borsada )))))))))

Ha küçük yatırımcı olayını sakın küçümsemeyin,borsa dediğiniz mekanizma zaten küçük yatırımcının parasını çarpmak üzere kurulmuştur.Allem kallem olayın sonunda ne patron zarar eder,ne spek,ne de yabancı,hep küçük yatırımcı öder hesabı ,hep küçük yatırımcı zarar eder.Ortadaki para hep küçük yatırımcınındır.

5. DOHOL de ky var ama 1,5 milyar Lot u bir günde işleyecek kapasiteleri yok. 25 senedir bir fiil borsadayım BIST de 1,5 milyar Lotu sadece DOHOL de gördüm, 3,62 de Taban oldu.
    Bazen arkadaşın dediği gibi Filler tepişir arada olan ky olur.
    DOHOL ü istedikleri zaman çıkarırlar ve çakarlar. Bazen Adamlar anlaşırlar bir fiyattan borsada Mal değişirler, alırlar yada satarlar.
    Normaldir yani!

YTD

6. Ondan sonra Türkiye de neden sermaye piyasaları gelişmiyor.Nasil gelişsin ki.Sermaye piyasasi değil hırsızlar piyasasi.bu gelen yatirimcilar son parti bunlarda kuserse en az 20 yil yeni yatırımcıyı unutun

7. Borsada ve emmide hiç bu kadar terse düşmemiştim. Cumadan bu yana fiyatlamaları görünce acaba halka arzdan vaz mı geçecekler diye düşünmeye başladım. Şaka değil teklifler perşembe/cuma toplanıyor....

8.  Alıntı Originally Posted by ignorant Yazıyı Oku
    Borsada ve emmide hiç bu kadar terse düşmemiştim. Cumadan bu yana fiyatlamaları görünce acaba halka arzdan vaz mı geçecekler diye düşünmeye başladım. Şaka değil teklifler perşembe/cuma toplanıyor....
    Küçük yatırımcıda talep tarafında sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ancak kurumsal taraftan ne kadar talep gelir bilemiyorum.

Sayfa 781/919 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •