Sayfa 771/1040 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

E lale soğanı zamanında da gerçek bir soğanı sana vereyim sen de bana evini verdi.baya baya da bu işlemler yapıldı.birileri soğan karşılığı evini verdi.hatta ne soğanı ortada soğanlar da yoktu soğan sahipliğini belgeleyen kağıtlar vardı sadece.

2. Fiyat zamana ve zemine gore degisir ama dogru dogrudur. Insanlik tarih boyunca ilk kez yasamiyor bu anormal fiyatlamalari.. Ama elinde sonunda gerceklerle yuzlesiliyor..

3. Evet dediğiniz gibiydi. O zamanın gerçeği oydu. Mesela 2000 yılında İstanbul'a gittiğimde, 99 depremi olmuş, birzamanların paha biçilemez Avcılar sahilinde evler sudan ucuzdu.

4. Herkesin inandigi dogru kendisine tabi.. Kimse ile inatlasma gibi bir derdim veya iddiam da yok. Umarim inandigim dogru gercek dogrudur. Ilerleyen yillarda altin ve gumusun yukselecegine inaniyorum. Arkasinda bircok temel neden var. Zamanla olup olmayacagini gorecegiz. Herkese bol kazanclar.

Yahu alan aksin satan satsın.ben altınciyim.topik altin topigi yazilanlar yüzünden bitcoin eksperi oldum.zerrece alakam yok.olmaz da.yatirimcilarina bol kazanclar.ha altin gumus olayı başka o konuda kuvvetle taraftarim .alehte her yazıya karşı yazılacak argümanlarım olması şart.aksi durumda mantıken savunamadigim mali satmam mantıklı olur.ben forumlarda bu yüzden yazarım.ben fikrimi yazarım karşı argümanlar gelsin ki doğru mu düşünüyorum test edeyim

6.  Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Fiyat zamana ve zemine gore degisir ama dogru dogrudur. Insanlik tarih boyunca ilk kez yasamiyor bu anormal fiyatlamalari.. Ama elinde sonunda gerceklerle yuzlesiliyor..
    Amacımız bilgi paylaşmak tabiki, farklı bir niyetimiz yok zaten. Doğru dediğimiz şey sübjektif bir kavram. Yine bir örnek vereyim. Bize öğretilen; maddenin en küçük yapı taşı atomdu, parçalanamazdı. Sonra gördük ki atom da parçalanabiliyormuş. Bunu üniversitede bir dostumla konuşurken bana şöyle demişti: Artık cümlemize şöyle başlıyoruz " bugün ki bilim ve veriler ışığında...."

Elbette bilimde ilk kural ve bilimin ana kuralı suphedir.bilimin temeli suphedir.

8. 3 farkli universitede akademisyenlik yapmis biri olarak (artik ozel sektor calisani) ne demek istediginizi cok iyi anliyorum. Ama ne yazik ki yatirim mantigimiz uyusmuyor. Saygilar.

Sayfa 771/1040 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •