Sayfa 836/1000 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. yarın yayınlanacak ppk metninde "sıkı para politikası duruşu kararlılıkla uzun bir müddet sürdürülecektir." ifadesinin kalkması bile faiz indirim etkisi yapacaktır.

swap verileri karartıldığı için hazırlıkları göremiyoruz.

malum satışları için yeni bir arka kapı bulunmuş olsa gerek.

illa çıkacaktır ortaya.

Faiz sebep, enflasyon sonuç olduğuna göre;
    Neden faizleri indirmiyorlar anlamak mümkün değil.
    Faizler insin ki bunun sonucunda enflasyon da düşsün. Böylece hem vatandaşın alım gücü artar hem de düşük faiz sayesinde uygun bir yatırım ortamı oluşur. Girişimciler düşük faizle kredi çekip, fabrika kurar, işyeri açar ve istihdam sağlanmış olur.
    Enflasyonun düşmesini istemiyorlar sanki.
    Ama ben yeni başkana güveniyorum. Köşe yazılarında yazdığı gibi faizleri düşürecektir.
    Faizlerin düşürülmesi konusunda reis ve MB Başkanı ile aynı görüşteyim ve destekliyorum.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Faiz sebep, enflasyon sonuç olduğuna göre;
    Neden faizleri indirmiyorlar anlamak mümkün değil.
    Faizler insin ki bunun sonucunda enflasyon da düşsün. Böylece hem vatandaşın alım gücü artar hem de düşük faiz sayesinde uygun bir yatırım ortamı oluşur. Girişimciler düşük faizle kredi çekip, fabrika kurar, işyeri açar ve istihdam sağlanmış olur.
    Enflasyonun düşmesini istemiyorlar sanki.
    Ama ben yeni başkana güveniyorum. Köşe yazılarında yazdığı gibi faizleri düşürecektir.
    Faizlerin düşürülmesi konusunda reis ve MB Başkanı ile aynı görüşteyim ve destekliyorum.
    Dostum dolardasın galiba...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Sistem gümlediğinde kıyıda köşede bir miktar döviz veya altın bulundurmakta fayda var.
    gümlemek derken ?

20+ milyon işssiz(aç), 10+ milyon kronik(sistemin yüzdürdüğü) hastayla mı ?
    ek batıkları ve işssizleri saymıyorum.
    hala şaşıyorum.. para kurtuluş fikrine.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    dunyada kac tane ulkede 1 ay icinde hem doviz/tl uzerinden hem borsa uzerinden % 20-30 kar yapabiliyorsunuz ?

adm getirmis misal 5 milyar dolar
    1 haftada % 15 kari cebe koydu
    simdi 135000 den borsaya girdi al daha bugun garanti % 4 yapmis.

var mi boyle dehset bir kar sekli ?
    Dolarin 8,30a cikmasina yabanci sebep olmus, garantinin 6,7 ye dusmesine yabanci satislari sebep olmus ama size gore adam 8,3ten TL ye donup, 6,7den GARAN alip %20kar etti oyle mi has yabanci degil o olsa olsa firca biyikli yabancidir.

6.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    yarın yayınlanacak ppk metninde "sıkı para politikası duruşu kararlılıkla uzun bir müddet sürdürülecektir." ifadesinin kalkması bile faiz indirim etkisi yapacaktır.

illa çıkacaktır ortaya.
    Bunlar 24 den 8 e düşürürken bile sıkı duruş devam edecek diyorlardı sen ne diyorsun..

7.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    yarın yayınlanacak ppk metninde "sıkı para politikası duruşu kararlılıkla uzun bir müddet sürdürülecektir." ifadesinin kalkması bile faiz indirim etkisi yapacaktır.

illa çıkacaktır ortaya.
    Adam çıktı dalgalanma bitti dedi ve 15 gündür öylede oldu size katılıyorum bu sefer şapkadan ne çıkacak acaba...

yarın faiz artmaz faiz düşmezde metinden hiç bir kelimede çıkartılmaz tam bir ölü taklidi yapılır. naci ağbalın izlediği politikaya aynen devam mesajı verilir dün öğleden sonradan bu yana bankalardaki hreket buna işaret
    yarın 0.25 puan bile indirse doalr 9 a vurur
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 836/1000 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •