Originally Posted by Pestilence Üstadım yarın açılış nasıl olur gece piyasası nasıl Acilisi bosver 14 sonrasi onemli
Originally Posted by Webster Acilisi bosver 14 sonrasi onemli O da doğru üstadım yarın için tahminin nedir
Originally Posted by Fuat Soylu ortağım emmi geçen geldi selam verdi kaçırdın mı yoksa. webster üstadım da öyle bir yazmış ki emmi bizi bıraktı gitti diye adam selam çaktı işte daha me olsun 🙂🙂🙂 Emminin gerçek nicki ne bu arada yahu? Emmi emmi diyoruz da daha nickini bilmiyorum.
Originally Posted by myfinans Uçmak için önce inanmak lazım. İçinizden her gece yatmadan önce üç kere uçacağız demeniz gerekiyor. Bunu kırka tamamlayın bakın nasıl uçacağız. şeyhim. ben size her keresinde inanıyorum. inanbak bugüne kadar hiç inancımı korudum. töbosun bak yalansa bu gece kırka tamamlasam. uçabilirmiyim.
Originally Posted by Pestilence O da doğru üstadım yarın için tahminin nedir Ne tahmini
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Originally Posted by Foçabeyi Emminin gerçek nicki ne bu arada yahu? Emmi emmi diyoruz da daha nickini bilmiyorum. Bu😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Myfinans ustadim Arzlar yuzde yuz yapti ciktinizmi
Originally Posted by Webster Ne tahmini ne tahmini olacak üstad, UÇMAK , KAÇMAK, ÇAKILMAK, ÇAKMAK Biz şeyhimle fasıllara başladık... tef eşliğinde "düm tek a düm tek " Şeyhimizin arkasına takıldık. aklımızı çıkardık eline verdik. işallah mıncıklamaz.
Forum Rules
Yer İmleri