Yarin arzmi var Ya niye paylasmiyorsunuz
Originally Posted by Webster Yarin arzmi var Ya niye paylasmiyorsunuz Yukarida paylasildi ya. Galata arz ediliyor diye yazildi. Bende espri yaptim, hahtaya da eminönü laleli var diye.
Originally Posted by Webster Yarin arzmi var Ya niye paylasmiyorsunuz Originally Posted by boschyatirim Yukarida paylasildi ya. Galata arz ediliyor diye yazildi. Bende espri yaptim, hahtaya da eminönü laleli var diye. Evet yazdým. Sonrada esprisi geldi.
1 yýllýðýna al yat hisse ne önerirsiniz. Mümkünse temettülü falan olsun.
Originally Posted by myfinans 1 yýllýðýna al yat hisse ne önerirsiniz. Mümkünse temettülü falan olsun. Bastan yazayým da YTD. Ereðli- Isdemir %50-50
Originally Posted by boschyatirim Bastan yazayým da YTD. Ereðli- Isdemir %50-50 Teþekkürler Benimde aklýma yatan hisseler, ama þu anki durumlarý nedir Takip etmediðim için fiyatlarý þiþik mi inik mi bilmiyorum.
Originally Posted by myfinans Teþekkürler Benimde aklýma yatan hisseler, ama þu anki durumlarý nedir Takip etmediðim için fiyatlarý þiþik mi inik mi bilmiyorum. Kademeli gir zarar etmezsin.Buralardan bodoslama girilmez.Kademeli bir süre alsat yaparak gir.Dibini yakaladigin an islem yapma orta vade tut.
Originally Posted by boschyatirim Kademeli gir zarar etmezsin.Buralardan bodoslama girilmez.Kademeli bir süre alsat yaparak gir.Dibini yakaladigin an islem yapma orta vade tut. Teþekkürler, aslýnda Kasým öncesi almak varmýþ ama hiç ilgilenmediðim bir konuydu.
Forum Rules
Yer Ýmleri