Sayfa 821/1013 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    BAE'ye altın satılmıştı sanırım işlenmiş altın gümüş olabilir diye başlıkta konuşulmuştu, Hamido geçen yıl oralara gümüş götürüp sattım demişti ne versen gidiyor tarzı yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

NASIL YANİ. BUNLAR DARBE GİRİŞİMİNE DESTEK VERMİŞTİ.

KİMİN ELİ, KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL.

Ekonomik Güç Dergisiâ€*@ekonomikguc 7 sa.

“Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'de darbe girişimine Birleşik Arap Emirlikleri’nin 3 milyar $ destek sağladığını söylemişti.†MehmetAcet/Yenişafak

2.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    NASIL YANİ. BUNLAR DARBE GİRİŞİMİNE DESTEK VERMİŞTİ.

Ekonomik Güç Dergisiâ€*@ekonomikguc 7 sa.

“Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'de darbe girişimine Birleşik Arap Emirlikleri’nin 3 milyar $ destek sağladığını söylemişti.†MehmetAcet/Yenişafak
    Bunlar sadece para vermiş, onlar ne istedilerse vediler...

Birde siyasetçinin söylemlerini pek takmamak lazım, sonuçta ülkemizde ne kadar omurgalı bir siyaset yapıldığını hepimiz biliyoruz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Birde siyasetçinin söylemlerini pek takmamak lazım, sonuçta ülkemizde ne kadar omurgalı bir siyaset yapıldığını hepimiz biliyoruz...
    BUGÜN KATAR EVET TERÖRE DESTEK VERDİM, AMA ABD İSTEDİ DE ONDAN YAPTIM DEDİ.

Şimdi kim suçlu. Suçu yapan mı ? Gazı veren mi*

4. Bu soruyu bilmek için mühendis olmaya gerek yok.

SORU : Bataklık üzerine hava alanı inşaatı yaparsan ne olur?

"Havalimanının 1.pist, taksi yolları ve ana terminal binası zemininde kaymalar var.

Açılış 2018 başından, sonuna sarkabilir." E.İnan/Vatan

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

parayı ver istersen karıyı al, sözü bizim memlekete özgüdür..!!
    müteahhit boşuna memleketin bütün avratlarına çakarım demiyor..?

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    BUGÜN KATAR EVET TERÖRE DESTEK VERDİM, AMA ABD İSTEDİ DE ONDAN YAPTIM DEDİ.

Şimdi kim suçlu. Suçu yapan mı ? Gazı veren mi*

C şıkkı hepsi, ayrıca dünyada bir şekilde terör örgütü kullanmayan ülke var mı, bazı terör örgülerinin elinde bariz silah olsada bazılarının elinde yoktur ve isimleride çok sevimlidir genel adları "NGO" dur ama kök saldıkları toprak kazılırsa bir devlete kök saldığı görünür en kötü suyu bir şekilde devletten gelir...

Bugün işide karşı sözde koalisyon kuranlar dün bu örgütü kuranlardır...

Ayrıca yemişim Katarını, zaten olayda Katar'ın sözde teröristleri desteklemesi değil, madem terörü destekliyor ABD askerlerini çeksin bu ülkeden, anca laf... Bu sorunlarda büyürse bir yerler sıkışır orası sıkışırsa uyuyan Ejder sinirlenir...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Artık kraş ta kreş te yok, aslında ne var; şu fıkra aklıma geldi;

adamın biri cehenneme gitmiş , odaları gezdirmişler ve sormuşlar hangisini istersin diye;

1.odada yanıyorlar 2. odada donuyorlar 3. odada ise pis kokulu kahverengi bir balçığın içine batmış (forum kuralları) kafalar dışarıda sigara tüttürüyorlarmış

adamda,

1. odaya gitsek yanacaz 2.ye gitsek donacaz en iyisi 3. odaya gidelim de hiç değilse sigara tüttürürüz, demiş.

Neyse adamı o pis kokulu kahverengi balçığın içine koyup ağzına bir sigara vermişler.Adam tam pisliğin içine gireli 15 dakika olmuş ki yukarıdan bir anons gelmiş.

10.000 yılda bir olan 5 dk lık sigara molası bitti. Kafalar içeri, pisliği yemeğe devam. (meğerse adam 10000 yılda bir gelen sigara molasına denk gelmiş).

Bundan sonra kriz mıriz beklemiyorum, krizler sigara molası gibi gelecek artık, onun dışında kalan zamanlarda her daim mokoko.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Su bes olayında kendi fonumun yönetimini bana bırakma gibi bi seçenek olsa işe yarayacak belki...
    Bi şirketten vardı. Fon hareketlerine baktim. O kadar saçma sapan alış-satışlar yapmışlar ki "bunlar nasıl yönetiyor bunu" diyor insan...
    Yada ben spesifik iki üç enstrüman söylim onu alsin ama ben demeden satmasın gibi... bana en fazla bist 100 altin fala diyebiliyor.
    Ben diyeyim ki sadece %70 xx hissesi %30 altin al.
    Yok öyle bi sewcenek...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    en buyuk sorun expense ratio

yani TR deki fon yoneticilerinin fondan hisse alanlardan topladigi para cok yuksek

benim ABD de verdigim oran binde 4 oysa TR de binde 20 ler civarindaydi son baktigimda

Sayfa 821/1013 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •