Sayfa 855/1000 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Afferim kılıçtara... Baklava da götürsün. Kuru kuru olmaz...
    Yeni muhalefet ittifak ortağı da hayırlı olsun....

Resmî gazete :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Masum Türker in programından 1 gün önce aynı konu ile ilgili Hakan Bayrakçı yine aynı kanalda yer aldı ve Masum Türkeri aradığını görüşlerinin muhalefetin tezlerini desteklemediğini anlatınca ,Ahamet Hakan işte aradigim konuk ,üstelik soldan geliyor ve ekonomi bakanlığı yapmış bundan iyi bir defans elemanı ancak popesku olur diyerekten mal bulmuş magribi misali hemen olayla endirekt serbest vuruş yapabilecek masumiyet karinesi ,sürekli Gaziantepten baklava getirmekle meşgul Dr .Nowzaradan sınırındaki sayın eski bakanimizi konuk edip istediği cevaplara ulaşmaya çalışmıştır.Fakat sayin Ahamet Hakan ekonomiye fazlasıyla Fransız olduğundan kapasite eksikliği gözlerindeki boş bakışlardan anlaşılmıştır, sonuç olarak bence sayın Hakanı çabalarken görmek güzeldi.

Kriptoyla araba satanlar vardi sanırım onlar icin cikmis bu yönetmelik.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Chinese my knees, doğruyu söylemişler PCR testi boktan bir test pandeminin ilk zamanında söylenmişti ama sonra unutuldu gitti yani bilerek kaynatildi bu boktan testi değiştirmek asi bulmak kadar önemliydi ama bunu düşünen olmadı yada ben duymadım .

Yunan dışişleri bakanı gelmiş burada posta koymuş burada böyle iktidarın muhalefeti otekilestirmesi olmasa bu adamlar bunu yapamaz ama biliyorlar burada nasıl bir toplum var arkadan da gazlaninca böyle konuşurlar, 2003 muydu neydi ABD de yapılan metal fırtına tatbikatı için bahane arayıp zarf atıyorlar.Isimiz zor dün Yılmaz Özdil anlatmış YouTube da var 2010 dan itibaren Rus askeri istihbarat 2 numarasının öldürülüp laskiyeden atılıp hataydan cesdinin çıkışından başlayıp bugüne kadar getirmiş izleyin anlayın .
    Yunanistan tek başına yaptırım uygulasın elinden tutan mı var ?
    Görüşme yapıp ardından bu sözleri söylemek garip geldi. Çavuşoğlu diplomatik nezaketle davranmış ama böyle düşünen birinin buraya gelmek için yaktığı yakıtada, onla görüşenlerin harcadığı vakite de yazık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yunanistan tek başına yaptırım uygulasın elinden tutan mı var ?
    Görüşme yapıp ardından bu sözleri söylemek garip geldi. Çavuşoğlu diplomatik nezaketle davranmış ama böyle düşünen birinin buraya gelmek için yaktığı yakıtada, onla görüşenlerin harcadığı vakite de yazık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Söyleyene değil söyletenlere bakmak lazım onda o sözleri soylecek .......yok kendi başına net olan bu .

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kriptoyla araba satanlar vardi sanırım onlar icin cikmis bu yönetmelik.
    sadece al sata değil aracılık hizmetlerinide kapsıyor ben öyle anladım.

yani sadece alış verişe gelen bir yasak değil.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dolar 10 gün içinde mutlaka 7xx leri görecek.

Yıl sonu 7.50 lerde tutunursa başarı olur.

Tamamıyla atmasyon. Ancak sadece önsezi, kişisel tahmin...
    ne kullanıyorsanız biz de denesek.

Sayfa 855/1000 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •