Sayfa 35/91 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 728 madde; 273 - 280 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. Hocam zaten 7.5 milyon lot var. Bugün 5.5 milyon lot işlem gördü.

Ky de 5. 5 milyon kdr lot kalmıs olamaz, bu 11 lot u robotlar satıyor olamaz mı
     Alıntı Originally Posted by tahtakurdu Yazıyı Oku
    bile bile lades olduk girdik bir kere , maliyeltere baksan 52-53 kimse toplayamıyorki kagıdı 11 lot dalgasi sadece 17:45-18:00 arası cok cok azaldı onun dışında gün boyu alırkende satarkende 11lot dalgası vardi
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Olamaz dostum benim arkadaşlarım eşleri anası babası 7 sülaleleri halka arz cı oldu,sadece onlarınki değilki benimde kardeşim ,eşi ,babam kendi ailem de qua ya girdi. 11er lot alımlar şöyle mesela deniz yatirim alış girdi satanlar ziraat 11 garanti11 yapı11 geidk 11 oyak11 yapı kredi 11 istesede 500 lot alamıyor parca parca 11 er alıyor o şekilde satılık çünkü

3. ALİCİLAR: mALİYET
    İş 37k --51,8
    garantş 37k---52,30
    DENİZ 35K----49,9
    AK 29K----51,11

dÜN ALICILAR MALİYET:

OSMANLI 199k---55,7
    iş 184k----54,92
    philps 122k----56,6
    gedik 107k----45,40

2gündür karambol inşallah birileri maliyet düşürür düz mantıkla

4. 12 nisan 16 nsan arası haftalık matriks maliyetlerde böyle

osmanlı 188k---56,4
    iş 165k---------54,9
    global 142k-----58,9
    philip 130k----55,9
    deniz 120k-----52,1

5. Açığa satış biryerde iyidir bir yerde kötüdür.
     Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Piramit Menkul'de bir hesap, 150.000 lot hisse toplamış. Bugünse 750.000 lot satış yapıyor. Arada tam 600.000 lot fark var...
    Bir hesap 150.000 lotu nasıl toplar, olmayan 600.000 lot nasıl satılır???? Bunu benim değil Piramit'in vermesi gerekiyor.

E bu kadar satış yiyince de ne kademe kalır ne tahta. Ortalık tarumar oldu.

Haberin linkini cepten girdiğim için veremiyorum.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Selamlar,

Matriks ile ilgili olarak, bedelsiz hisse konusunun yanlış anlaşıldığını tahmin ediyorum.

Şirket tarafından öngörülen FAVÖK seviyelerinin altında kalınması halinde dağıtılacak hisseler sermaye artışı olmadan, taahhüt eden (halka arz eden) pay sahipleri tarafından dağıtılacak.

Sermaye artışı toplam hisse sayısını artırdığından elinizdeki payın içsel değerini sulandırır. Burada ortaklar ellerindeki kendi hisselerinden %10 veya %20 vermeyi taahhüt ettiler. Bu da reel ortaklık oranının aynı derecede ve bedavaya artması demek. Şirket yeni hisse çıkarmadan ortakların hisse vermesi, eşine az rastlanır bir olay.

Matriks’ten Yatırımcılara Güven Veren 3 Taahhüt

Matriks’in yatırımcılarını önemsediğine ve bunun için yatırımcıyı koruyacak taahhütler
    sunduklarını vurgulayan Tutar şunları belirtti; “Yatırımcılarımıza, 22 gün geri alım, şirket
    ortaklarının iki yıl süreyle borsada satış yapmayacağı garantisi veriyoruz. Bununla birlikte, yine
    iki yıl süreyle hedeflenen FAVÖK seviyelerine ulaşamazsak yatırımcımıza yüzde 20’ye kadar
    bedelsiz hisse taahhüdünde bulunuyoruz. Buna göre; ilk yıl için 54 milyon 9 bin TL rakamına
    ulaşamazsak yüzde 10, 30 milyon TL rakamına ulaşamazsak yüzde 20 bedelsiz hisse
    taahhüdümüz var. Birinci yılda hedefe ulaşılması halinde taahhüdümüzü ikinci yıla taşıyoruz
    ve hedeflenen 75 milyon 841 bin TL rakamına ulaşamazsak yüzde 10, 40 milyon TL rakamına
    ulaşamazsak yüzde 20 bedelsiz hisse taahhüdü veriyoruz. Ayrıca kar dağıtım politikası olarak;
    dağıtılabilir dönem karının asgari yüzde 25’lik kısmının temettü olarak dağıtılmasını
    hedefliyoruz.â€

https://www.matriksdata.com/website/...26_03_2021.pdf

İzahnamede 187. sayfada bu konu anlatılmış

https://www.matriksdata.com/website/...hname_full.pdf

Bu konunun son halka arzlar arasındaki en güzel taahhüt olduğunu düşünüyorum.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Açığa satış biryerde iyidir bir yerde kötüdür.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Elimdeki hisselerin açığa satılmasını e devletten nasıl engelleyebilirim?

8. Bu hissede açığa satış var mı bilen var mı

Sayfa 35/91 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •